Ну, що ж, вибори признали, незважаючи на всі сєтки, підкупи голосів, фальсифікації, мертві душі і т.д такими, що відбулися, наша реакція пройшла, пристрасті уляглися, думки розклалися по поличкам, і ми змирилися і прийняли ситуацію ….

Наразі маємо, що є, і змінити не можемо, але боротьба ще не закінчена, тому вибір наразі у нас такий – між Порошенко і Зеленським.

І як би ви не відносилися до кандидатів, але піти і зробити вибір – це є обов'язок кожного. В нас немає порогу голосів, за яких вибори не дійсні. Тому навіть коли прийшов 1 % з усіх, то вибори зарахуються.

Тому прийти на вибори потрібно обов'язково!

Ми повинні нарешті збутися цієї мафіозної грабіжницької злодійської структури замість державного управління. Нам треба зупинити грабування нашої країни окремим прошарком суспільства.

Ми повинні жити в своєї країні, як люди!

Наша країна багата, велика, і повинна стати щаслива. І ми усі також!

Я за Україну з законом, а не з беззаконням!

Тому не подаруйте організованому злочинному групуванню шанс залишитись коло корита!

Голосуйте в другому турі!

Як же вибрати, між –

Порошенком, людиною, яка вже 20 років десь коло корита, тобто весь час при владі, і не знає, як жити чесно, як дотримуватись закону, як бути людиною. Порошенко, це людина яка прийшла президенствувати на крові, не виконала ні одну свою обіцянку, втопила країну в крові, віддала на поталу нашому ворогу шматки української землі, змовилася з бувшими, щоб нікого не карати, і не змінювати систему, і не повертати награбоване, і змовилася з російським ворогом піти на усі його вимоги, і не карати нікого за злочини — тобто не карати за війну в нашій Україні, і зобов'язалася від імені України, тобто від нашого з вами імені, ввести особливий статус Донецької і Луганської, дати право на мовне самовизначення, дати цим регіонам самим назначати судей і прокурорів, визначати самим економічні і соціальні шляхи розвитку, зобов'язало нашу з вами Україну платити їм дань, прописала відкритий кордон між Україною і Росією, на який ми не будемо мати можливості впливу, підписалася легалізувати бандформування назвавши їх отрядами народної міліції, позбавила Україну права впливу і звільнення їх главарів, прописала безперешкодний потік боєприпасів, наркоти, контрабанди, і іншого з Росії під видом гуманітарної допомоги, також ми повинні, по мінським, виплачувати зарплати і пенсії окупованим Росією регіонам…. Тобто в нашу з вами Україну всунули проблемну ракову пухлину, яка нам не дасть жити.

Ніякої перемоги у війні з Росією не можливо мати. Ми ж по мінським йдем. Там таке не прописано…

А не визнання війни, поклало всі наслідки війни на Україну, і росія навіть репарації за війну не буде виплачувати і відповідальності не понесе…

Та це тільки одна з частин подвигів Порошенко. Це людина, яка економічно знищила нас і наші перспективи, так як дограбувала Україну, осіла на потоки, і ще більше усугубила усе, та підгребла під себе організоване злочинне групування, возглавивши його, це людина, яка замкнула на собі всі потоки і схеми, і уявила собі, що наша країна, то якийсь злодійський уділ з безправними українцями, де смотрящіє обирають до нитки, і тільки окремий прошарок, входящий в банду має гроші і права, а всіх інших стрижуть, як вівець. Мало того, крім того що стрижуть, ще й на бойню ведуть…

А наша репутація в світі? Нас зганьбили!

Ми, жертва, яка потерпає від нападу Росії, У НАС ВІЙНА!, а нас змішали з брудом в світі, тому що тим, хто нам допомагає, дорікають в спонсуванні організованого злочинного групування, яким є уряд Порошенко. Ви думаєте ніхто не знає і не бачить, що він злодій? Та весь світ про це знає. І навіть до засвічених панамських офшорів і розкрадання оборонки уже знали…

Знаходження такого при владі, це наш репутаційний крах.

А непокарані вбивці Майдану, а попередники, а імітація люстрації, псевдо реформи, і т.д.

І шалені освоєні кошти на це, і не тільки свої, а й допомоги і кредити наших партнерів! В результаті нуль. Це просто репутаційний нокдаун.

Я ніколи не мріяли жити на зоні, в місці, де відсутні закони і право, де панує несправедливість, жорстокість, цинічна мерзенність, де держава обирає населення і виживає його з власної країни, створюючи неприйнятні умови життя, відбирає права і наділяє сполошними обов'язками, наживається на усьому, і краде, краде, краде… А саме таке суспільство побудував Кучма, і воно передавалося все далі і далі, допоки не прийшов Порошенко і усугубив усе, і наразі навіть якість натяки на демократію, свободу слова, нормальність життя, і перспективи майбутнього, відсутні у українців.

Ми в своєї країні стали безправні, обираємі, і гноблені.

На жаль, не всі пережили цинічного мерзотника балабона Порошенко, не всі….

І ми не повинні жити так далі. Ми не повинні віддавати наші роки життя на поталу мразі.

Це не така вже непохитна структура, яку не можна зруйнувати. Таки да, треба політична воля. Але ми впевнилися, що в Порошенка цієї волі до зміни режиму не існує.

Тому, геть Порошенко!

Що ж, в нас є кандидат за наш голос — Зеленьский. Це людина, яка не вміє балабонити. Костноязичний він по життю, як ми бачимо. І потребує час на осмислення. Трохи не достає досвіду. Але інтелект видніється. Так, немає програми, але є люди, які готові піти за ним. Багато професіоналів вже зголосилися, як я бачу. Так, не зрозуміло, що він буде робити. Головне, чи не продасться. Але тут є варіанти, так чи ні. В Порошенко, то точно без варіантів. Так що з Зеленським є надія, що не буде мразью, і зможе подолати організоване злочинне групування, яке захопило Україну, подолати з нашою допомогою, авжеж. Я б ще що додала, але й так зрозуміло, що він безальтернативний варіант для голосування, тому що в ситуації вибору між Зеленським і Порошенко, однозначно ТАК за Зеленського.

Що можу додати –

Люди, досить лишати все на самоплив.

Президент, парламент — то є набраний персонал. Поліція також.

Ми повинні контролювати їх, звільняти, слідкувати з їх діями, за їх обов'язками, за законністю їх дій, не дозволяти їм перевищувати повноваження, та не слідувати закону. і ми повинні змусити їх нести відповідальність за їх дії.

Це наша робота більше не дати біснуватися в нашій країні і перетворювати наше життя на пекло.

Слава нації!

Олеся Калінська.