Якась тухлятина…

Який же вибір то…

На купівлі голосів його засвітили, його сітки вже януковичу в заздрість просто, фальсифікації закидали і викривали, те, що в виборчі списки дописав і мертвих і відсутніх, викрили — а він все ще в бюлетенях.

Але, подумайте люди, якщо йому накрутили так відсотків 15 цим, то реальність яка за нього віддача голосів – він за себе голосував, і його кодла? Пшик один. Але чим би не тішився, лиш би ми плакали…

Наша «правоохоронна» система дружно махає нам факом на всі викриття фальсифікацій, сіток, внесення в виборчі бюлетні великої кількість людей, які через відсутність життя, чи знаходження на місці, самі за себе не проголосують…. Та не хвилюйтеся. Є кому за вас проголосувати. Тільки не по вашому вибору.

Але факт залишається фактом, таки просунувся шляхом зловживання, і послушним псам режиму, і таки буде в другому турі.

І як же нам наразі вибирати? З КОГО?

І за кого ж проголосувати в другому турі, якщо твій вибір залишився в першому, а от у другому ті, за кого голосувати … Не те що не хочеться, не можеться, тому що це ВИБІР БЕЗ ВИБОРУ.

Однозначний нуль вибору.

Стара гвардія, яку все ніхто не може відтягнути від корита, і російськомовний чоловік на ім'я Володимир. Ім'я мені не подобається, як і не подобається мямління замість чітких планів, які пропонує кандидат.

Наша країна потребувала президента, а не цирк потвор.

І ЦЕ ПОВИННО БУЛО БУТИ ЧЕСНО.

Але якщо стільки засвічено фальсифікацій в першому, то чи може другий зараховуватися? Та й перший явно не може, але це ж Україна. Тут це вже нормально…. На жаль.

І дивлячись на цей ганебний відбір у нас права вибору у власній країні і нав'язування нам без рейтингових кандидатів, які чи шахрайським шляхом просочилися, чи просто маніпуляціями, чи просовуються окремими групами корупціонерів, то мені боляче за Україну.

Ницо це все. Мерзенно.

Нам весь час нав'язували : терпіть, то народ винен, що не тих вибрав, і повинен нести свою вину за свій вибір і терпіти до наступного вибору.

Але… Попередній, все ще нинішній на сьогодні, показав, що ми не всі доживемо при його пануванні….

І тому ми хотіли змін.

Ми хотіли чесні вибори, і мирної боротьби.

Але і в цей вибір, нас кинули також. Не було там чесно!

Аж смішно уже від цього параду беззаконня і зловживання, і безвиході, і неможливості усунути бандитську свору від корита по нормальному…

Порадьте: кого ж, з нікого, вибрати на другому турі, а то навіть не знаю за кого ж голосувати то при такому виборі?

Це ж буде такий же чесний фальсифікат, як і попередній вибір.

Мій голос точно врахують. Я вірю.

Який же це абсурд!

Олеся Калінська