Ну, що ж підводим підсумки –

За майдан не покарали ні виконавців, ні замовників.

Систему в країні не змінили.

Бюрократію наростили.

Дотримання закону і конституції в країні відмінили. Тепер тут править бал мафія, вона всесильна, безвідповідальна, не звільняєма. Біснується на крові, і вважає, що вище закону.

Імітація реформ проведена успішно. Шалені гроші з бюджету, з міжнародних допомог, та кредитів освоєні, але позитив в цьому тільки в провладної банди. Народу все не те що в мінус, а в катастрофу. Під видом реформ проведений геноцид нації.

Українців позбавили соціальних благ, та що там, позбавили пенсій, медицини, освіти, і т.д. Українців поставили на межу виживання. Націю просто витісняють з країни, узурпованою мафією, та винищують.

Винних бувших не покарали.

Війна все йде, і все ще не визнана.

Котли, аеропорт так і лишилися не розслідуваними.

Вибухи на складах боєприпасів пройшли безслідно для винних, хто крав і покривав недостачу, хто підривав боєздатність держави, хто знищив боєприпаси, щоб Путіну переміг…

В полоні в Росії так і залишаються наші полонені. Та що так, їх прибавилося. Але тссс, ви агенти кремля, не розкачуйте човен, а то Путін ще більше нападе. Про полонених ми згадуємо, коли потрібен лозунг, а так на звільненні полонених сидить російський кум Медведчук, якому їх звільнення не здалося, бо заручники для терористів то завжди добре.

Страшні злочини, вчинені провладними і їх посібниками, засвічені в журналістських розслідувань, так і не змусили наших відреформованих за шалені гроші псів режиму виконувати свою роботу і служити людям, а не організованому злочинному групуванню, захопившому Україну, і ніхто не поніс відповідальності, і навіть посади більшість не збулася…

Економіку просто знищили. Нинішній режим відкинув Україну років на 50...

Шаленим неправомірним штучним скачком курсів, винищенням банків, та позбавленням людей вкладів і накопичень, шаленим стрибком цін, тарифів, поборів, необґрунтованих податків, та іншими схемами по вимиванню грошей з населення, нація перетворилася в жербаків, на фоні зажравшихся свиней коло корита. Гривню бідну знову обезцінили, зґвалтували, обезлічили. Боргів набрали, з людей вимили всі накопичення, та з країни гроші повиводили по максимуму.

Репутацію країни зганьбили і це саме страшне дійство нинішніх. Вони прирівняли нас до росії, яка є агресором і окупантом, але має таку ж, як у нас систему при владі — організоване злочинне групування, яке поработило народ.

Люди, які захищали свою державу, патріоти, лідери, чи в в'язницях, чи в трунах, чи зломлені, чи зкурв.ені. Нація, яка самотужки взяла на себе ношу захисту української землі від російського агресора, обезкровлена, обібрана та обізвана і облита брудом від зрадників країни і підвергається гоніннями від тих, хто змовився з окупантом і насаджує російський мир і російський спосіб керування, і російський спосіб гноблення населення в Україні.

Провладні, ввійшовши в сговір з різними структурами та країнами віддали на поталу частину Української землі, щоб їм було легше грабувати решту, і мати підтримку в творимому бєзпрєдєлі.

Маніпуляції, обман, лицемірство, тупі обіцянки, лозунги, згоір з ворогами, та вигідними, і здача інтересів країни, та наживання на усьому, і перекручування всього з ніг на голову, та повне ігнорування законів і Конституції — є основою політики нинішніх провладних.

Вони позиціонують європейських шлях, але тягнуть нас в російське багно.

Закон повністю винищений в Україні — злочинців не арештовують, не садять, не карають…. В країні народ абсолютно позбавлений прав, і впливу, та можливостей звільняти і карати тих, хто захопив країну, впливати на їх рішення, і притягувати до відповідальності за наслідки цих рішень.

Народ став абсолютно безправний в своїй власній країні.

В нас вкрали нашу країну!

А, забула, фальсифікація виборів за часів банди януковича так і не була розслідувана, тому що банда порошенко йде по протореній дорожці фальсифікації, і намагається зберегти узурпування України організованим злочинним групуванням, яким є режим владарювання з часів набуття незалежності України. Режим не змінився. Ті самі люди коло корита. Ті самі схеми. Ті самі зловживання, злочини, клани, і структури….

В деяких країнах є мафія, в нашої мафії є країна.

Ви знаєте, а цей список нескінченний.

Тому що в нас банда при владі вже давно і ми їх так і не скинули.

А Україна достойна жити гідно, і люди повинні насолоджуватись життям в такої багатій країні, а не виживати.

Слава нації.

Не підведіть!

Олеся Калінська