Тарифи, Ціни, Побори підняти, накопиченнями заволодіти, право та закони взагалі відмінили, і обізвали це реформами. Європейський шлях чи чисто російський?

Куди ми стали ближче — до Європи, чи до Росії?

У всіх країнах люди, які сидять на посадах, та користуючись повноваженнями створюють злодійські схеми, приймають на держ рівнях рішення на свою користь і користь своїх кланів, щоб наживатися, освоюють державні та позикові кошти на свої потреби, та нещадно обкрадають країну, і не тільки крадуть гроші, а й підприємства, родовища, навіть ліси, і інше, тобто наживаються на країні, узурпувавши владу в ній, і є неосудними, незвільняємими, та недоторканними, так от, у всіх країнах такі люди швидко опиняються в в'язницях, і взагалі це поодинокі випадки, які швидко викривають…

Ой, забула, для цього, щоб викривали, судили, та садили в країні повинно діяти правосуддя.

Тому, це не про нас, де вся державна система наразі просякнута організованим злодійським групуванням, яке захопило країну і наживається на бідних, безправних, ні на що не впливаючих, взятих в полон українцям, які заледве виживають, а зачасту і не виживають… скільки нас там? Не 45 мільйонів це точно. 35? Чи уже 25?

Навряд чи ми, за цього типу влади, точно взнаємо скільки людей не пережило ціле направлену, досконалу, продуману політику геноциду та виживання з власної країни…

Їм не вигідно показувати чесні рахунки кількості населення, та що там, в нас наразі взагалі забрехалися просто, і як приклад — навіть зарплата наразі демонструються якісь віртуально-нереальні… От хто отримає тих 10 000? Провела власне опитування серед знайомих — пенсіонерів опитала, в них 2 000-3 000 пенсія, знайомих опитала про зарплати, в них коло 3 000 зарплата, в студентів, стипендія 1500 десь.

Але європейські ціни, побори, тарифи в нас уже є. І ще не край. Піднімати і піднімати ще. Хай Європа заздрить нам…

І чи є ціни, побори, тарифи справедливі при такій зарплаті, як в народу України наразі?

Та яка ж ціна справедлива для українця?

В країнах, де править здоровий глузд, економіка працює на свою країну і на живучих в неї громадян, так от в нормальних країнах ціни відповідають зарплаті!

Нам же безтямно підвищують ціни, тарифи, побори.. Що ми саме таким чином наздоганяємо Європу?

Не гарною соціал кою, турботою про людей, благоустроєм, забезпеченням, та доступністю для людей медицини, освіти, послуг, турботою про старість, та хворих, забезпечення гідного життя, і головне спокійного, достойного, впевненого в щасливому майбутньому… Не створенням гарної інфраструктури для існування людей, не введення новинок цивілізації. Не дбанням про культурну, та історичну спадщину, створення сприятливого клімату для власного бізнесу та виробництва, і для заходу якомога більшої кількості інвестицій, розвитку самих прибуткових галузей для країни. Не відновленням закону в країні, та забезпечення дотримання його, і покарання винних, і т.д.

Ні, ми доганяємо і переганяємо Європу по цінам\тарифам\поборам…

Але, головне в цьому гаслі, це втулити, що так в Європі, і не думайте про зарплати в Україні, не порівнюйте їх з європейськими, і не звертайте увагу, що платіжки за квартплату в Україні вже почали перевищувати зарплати і давно вже перегнали пенсії.

Та нам все нав'язують, що ми ж не доплачуємо!

От в Європі…

Наша сьогоденнішня влада чомусь саме в цьому бачить європейський шлях – підняти тарифи вище європейських, враховуючи, що вони злодійськими схемами привласнили всі ресурси, підприємства, комунальні структури, родовища, та користуються вкраденим, щоб ввігнати нас в кабалу, та викачати наші накопичення, зробити наше життя злиденним, змусивши працювати рабами, лише на оплату платіжки за комуналку, та в кінці кінців ввести нас в борги і заволодіти нашим житлом, як вони заволоділи всім в нашій країні … ; ціни в нас вже давно, на сміття з гарним оформлення, перевищують ціни на фірмові, якісні товари в Європі, і уточнюю, що якість в нас наразі відповідає не просто сміттю, а сміттю небезпечному для здоров'я; ми позбивалися соціального захисту, і мізерних благ та пільг від держави під видом реформ; бюрократія просто зашкалює; в нас цілеспрямовано винищувалася і наразі вмерла правова система в країні, злочинами пишаються, за них не карають, за них не звільняють, навіть, як приклад, за масові вбивства на Майдані не понесли відповідальності, і так чого не торкнись, в нас криво суддя наразі, а не правосуддя; наразі незвільняємость, та незнімаємость, невідповідальність за вчинені дії, нанесену шкоду, та злочини перейшла усі межі, і навіть оприлюднення злочинів не звільняє з посад і не відсторонює від корита, і не призводить до ув'язнення… Та що там, навіть зговір з ворогом, зрада, наживання на війні не карається!

То чи наша Україна?

І куди її керують?

Не туди, чи не так?

Як же хочеться жити в правовій країні!

Як хочеться пишатися свою багатою, а не розграбованою купкою мерзоти, країною!

Як хочеться, щоб люди жили довго, щасливо, посміхалися.

Як хочеться поменше змін, спокою, довіри до влади, впливу на владу, і її рішення, відсутності бюрократії і купи інстанцій, бігання з папірцями, і оформлення, переоформлення, до оформлення…

Як хочеться, щоб Україна була моєю країною!

Хочу жити, а не виживати!

Хочу, щоб на мені не наживалися. Не віддавати останнє купкі мерзоти, щоб вони розкошували…

Взагалі, хочу, щоб в країні не могли існувати шахрайські та злодійські схеми від держави до свого населення.

Порядності хочу.

Пишатися тим, що я українка.

Хочу, щоб мою Україну поважали в світі і відносилися до українців, як до людей!

Слава нації.

Вибирайте люди так, щоб ви пишалися тим, до чого призведе ваш вибір.

Наша країна повинна бути такою, щоб усі ми тут жили достойно, бо наша країна дуже багата, знаходиться в ідеальному місці, перспективна, і має великий потенціал.

Ми повинні позбутися організованого злочинного групування, яке узурпувало нашу країну і повернути собі свою країну.

Слава Україні!

Олеся Калінська