Люди, будьте людьми.

В вас є власна позиція, вам подобаються якість висказування, вам до душі якась людина, і ви є її однодумцем в чомусь, чи противником в іншому, ви розділяєте якісь погляди, а щось вас коробить, ви готові до якихось дій, але деякі вам вважаються неприйнятними, і т.д.

Це воля. Ваша власна воля.

Свобода.

Чому ви вважаєте себе в праві позбавляти когось своєї думки, нав'язувати свою, вішати ярлики?

Не читайте, якщо вам не до вподоби. Не спілкуйтеся. Блокуйте. Не підтримуйте зв'язок.

Але лишайтеся людиною.

Не опускайтесь до мерзенності.

Якщо ви чоловік, то будьте мужніми.

Якщо ви жіночої статі, то чаруйте жіночістю.

Мене коробить, коли чоловік веде себе не по чоловічому. Особливо до жінки.

Чи коли люди вважають, що в Інтернеті їм рамки поведінки не писані.

Так, ми живемо не в благополучний час, ми живемо не в нормальній атмосфері.

Нас весь час розводять на якість сторони. Змушують втрачати людську подобу, і проявляти наймерзенніші боки.

Це маніпуляції, яким не потрібно піддаватися.

Про мене, наприклад, пишуть і вроді би файні люди, але те, що пишуть ( із останнього) — що я повинна знати, як там в Московії, чи випити конячку, щоб не злобствувати, чи не гнати на гаранта, бо він освятився вдруг, чи нав'язують якусь муть, яка в їх голові могла бути б мною сказана, але вони її домислили за мене, і озвучили. Вау, я просто зашарілася і знайшла сенс в тому, що ви спробували видати за образу!

Ну, не подобається вам, що я пишу, моя позиція. Не читайте! Блочте мене і усе тут.

В вас інша віра, і реальність. Я на неї не посягаю, повірте.

Якщо це неправда, вас саме життя тикне носом, якщо правда, то тикне мене.

Але прохання, залишайтеся людьми. Культурними. Щоб за вас не соромно було.

Чоловіки, ведіть себе порядно. Ви сила і міць. Саме за вами повинна слідувати жінка і вами захищатися її життя, її доля, її серце, її спокій, її добробут. Ми покладаємося на вас!

А дівчат не буду просити. Ми самі знаємо, що ми є, і які ми важливі, і як нам себе поводити.

Залишайтеся собою – м'якими і сильними, вірними і чуйними, відкритими і лагідними, порядними і надійними, милими і слабкими, охороняємими і приймаючі заботу, та турботу достойно.

Не злобтеся, люди. Вам це не личить.

І не нападайте друг на другу, як пси.

Ми одна нація. Нас ставлять в умови, коли ми повинні чваритись, але подивіться навколо і найдіть реально важливе, а не наносне. Нас відволікають від основного на другорядне. Стравлюють між собою, а самі творять…

От, як приклад, нас весь час стравлюють між собою через мову, але саме влада могла б вирішити це питання декількома наказами за місяць максимум. Моя позиція про дії -Підтвердження громадянства України для усіх. Іспит на мову для громадянства. Хто мав викладання мови в навчальних закладах і іспити укр. мови – не складає іспит. Громадянство підтверджується автоматично. Не знаючі мову в Україні обмежуються в праві на голосування, тобто не можуть голосувати. Я б ще обмежила в праці на держ посадах. Мову вивчити можна за пів-року, здати іспит, і не морочити мозок усім іншим, не педалювати це питання і не сварити людей через це. Але саме через закони треба провести все для того, щоб це питання більше не виникало, і не спекулювати на цьому питанні десятиліттями. Це Україна, тут державна мова українська, хто хоче мати громадянство і голосувати — вчи мову. Хочеш спілкуйся на неї, хочеш говори на тайванському, хочеш на англійській, чи німецькій, твоє право, але українска мова в Україні — це державна мова, і таки необхідність, а не примха.

Більшість таких давно обговорюваних тем, які викликають розбрат в суспільстві, і які люблять використовувати владарюючі, так от, більшість цих тем легко вирішити, але тоді про що ж вони будуть говорити, та як же вирішити, якщо їх господарі против…

Нас просто усім цим відволікають від основного.

Люди, які не можуть вирішити елементарні питання, а навіщо нам такі керуючі?

Геть балабольство, пустодзвонство і брехливість.

Дії, і тільки дії.

На благо нам, на благо країни, на благо усієї нації.

В нас реальна проблема в відсутності законів в країні, в організованому злочинному групуванні, яке узурпувало владу в країні і перетворило громадян в заручників злочинного режиму, в нас проблема в постійному обкраданні країни купкою злочинців, в присвоєнні державного, а ми про підкинуте ними відволікне питання про мову чваримося… І подібне.

Тому не сваріться між собою.

Ми повинні звільнити свою країну від банди – це основне.

А другорядні питання лишимо для людей, які все будуть вирішувати, бо будуть працювати на благо країни.

Єднаймося!

Слава Україні.

Олеся Калінська.