Не відповідальність за незаконне збагачення…

Коли КС вирішив, що це не відповідає принципам верховенства права та презумпції невинуватості і треба звільнити від відповідальності тих, хто незаконна збагачується, то мене це спочатку дуже обурило.

А потім, я просто зрозуміла, а в реальності це ж і не працювало. Хто відповів за незаконне збагачення? Навіть засвітивши в е-деклараціях частину чесно награбованого…

Тільки в випадку борьби кланів за потоки, лакомі шматочки, та посади були якість засвіти. Але правоохоронці в нас сліпі, глухі, безмовні. Тільки по команді хозяєв можуть порухатись, але частіше всього хозяєва між собою домовляються. Одна ж банда, що ділити. Україна громадна багатюща країна, з мега терплячими працевитими людьми. До вимирання рабів ще далеко…

Тому яка може бути відповідальність для хозяєв життя?

В нас же просто це не працювало і раніше!

Тепер це юридично оформили. Як і багато чого іншого також оформили, просто ще не все засвітили, чи нам інформацію просто не нададуть…

Банда на керуючих посадах, при всевладді і повною безкарності працюють, як бджілки уже третій десяток собі на благо.

В нас наразі уже туго згорнулася прозорість, доступність, і інформативність для українців. Нас давно не вважають людьми. Вони творять, що хотять. Ми не маємо ніякого впливу в своєї країні.

Все.

Україна просто уже давно не в правовому полі.

Тут не працюють закони взагалі.

Всі правоохоронці, судові органи, працівники прокуратури, і інші органи, які повинні блюсти закони – вони блюдуть права злочинців.

В нас організоване злочинне групування, яке захопило нашу країну, і біснується.

Все чого не торкнися на такому ж принципі.

То чому дивуватися, що вони узаконюють усе, що їм заманеться?

Ми не росія? А в чому різниця наразі?

Наша банда і російська нічим не відрізняється, і наша будує те саме тут…

В нас гос структури не вважають себе найманим персоналом, якого найняв народ, щоб той працював на його благо, ні, вони пани над бидлом, володарі країни, тому що вони довели, що любе воєвиявлення народу та спробу скинути організоване злочинне групування, яке просякнуло вертикаль і горизонталь, так от вони довели, що будуть вбивати народ і їм за це нічого не буде.

Вседозволеність і безкарність породила монстрів.

І вбила вільну, та щасливу Україну. Вбила наше майбутнє.

Чи нинішня банда залишиться коло корита? А чому ні. Система фальсифікації ще за януковича випробовувана і працездатна, а наразі взагалі, всі села змусять вмовлянням і примусом голосувати за гаранта гвалтування і знищення України; переселенців голоси підуть в копілочку, бо ніхто не знає де вони, скільки їх, ніхто ж не рахує; всіх виїхавших теж приплюсують до віддавших голоси за порошенка, тому що люди просто ніде не відмічені, а виїхало в нас дуже багато… і буде наш безвідсотковий знову правіть.

Мова, віра, армія, чи краще сказати, злидні, злочини, зрада.

Олеся Калінська