Так читаєш це все, накопичуєш роками інформацію, збираєш протиріччя, порівнюєш реальність і фантазію, і іноді хочеться погодитись… А давайте хай буде по вашому!

А давайте скажемо, як ви бажаєте прямо — ніякої війни немає, але … щось же є. О, знаю, Україна таки точно напала на Росію, ввела на її територію війська, віджала російські землі, і почала розпинати російськомовних немовлят, та ґвалтувати бідненьких бабусь. Тільки тоді ваша роль жертви гарно підходить. Невинно зубіжені, правоє діло відстоюючи. Тільки тоді ви будете мати право називати українців фашистами.

Тому зупинимося на вашої правді, що Україна віроломно напала на Росію. Але ніхто не воює, то так…Братський розбрат невеличкий! Просто так. Буває.

І взагалі не дивіться на загальне, давайте поговоримо про страждаючих. Про розіп'ятих немовлят та жорстоко зґвалтованих жінок. Хоча… в Росії ж немає тепла в оселях, треба ж було бабусь якось відігріти. І взагалі, по російським древнім традиціям ще з ординських часів, гостю дається найдорожче — водка, і п'яна жінка росіянина повинна зігрівати постіль гостю. Так, ще й тому, що немає опалення осель в дуже розвиненій Росії ця традиція і започаткувалася. Бараки ж! Хто б і що не мислив, але саме в основному тому так і гріються – водка і сумісна постіль. Так що зґвалтування відпадає.

Ніяких пошлих натяків, росіяни не кохаються. Ще з совка пійшло – секса там нєт. Перевірено багатьма поколіннями. Явно ж видиме вимирання цьому є доказ.

А розіп'ятих немовлят тільки одна випученоОчка скажена бачила, так що не рахуємо її брєд, як правду.

Та й взагалі, всі ж українці говорять, що українців в Росії нєт! І війни нєт.

Та й традицій війн в Росії нєт. Молдова з Придністров'ям тому доказ, і Грузія з Південною Осетією і Абхазією, і Україна з днр лнр…

Росіяни лише багато п'ють, наркотою зловживають, кровушку регулярно проливають, та й ні про що не думають, не хочуть думати, і взагалі то є вища раса, високо православна з таким витонченим сатанинським уклоном, в них на думці високодуховне, як планету спасти, як на місяць полетіти, як усіх пабєдіть, де наступне кроваве жертвоприношення провести…. Головне тут, щоб не було війни. Вони тільки за мир ратують. Сама мирна раса світу, то є росіяни.

А тут ми… війною Україна на Росію пішла, в землі їх вторглась, і воює… Але загадкова російська душа все благає бути браттями, миритися, не битися, і готова пробачить нам усіх вбитих на території Росії десятки тисяч росіян… Мізинчика протягує в знак примирення, і каже, мирись мирись і більше не дерись… А ми, ні та й все тут. І воюєм на території Росії, та й воюєм. Шостий рік Україна на Росії іхтамнєтнічає… Вже й до Уралу дійшли своєю визвольною від російської мови війною. Кажемо, будуть на українській балакать, і все тут. Ісконниє українські землі відстоюємо. Український мір будуємо.

А росіяни все не вірять, що війна, та кажуть будемо мирно вирішувати, ми же браття, не зобіжаємося на вас…

Умом Росію не зрозуміти…Самопроголошена вища раса ж! Тому вторгнення до них українців вони навіть особо не помітили, і відношення до нас не змінили. Так і братькають нам.

І взагалі… то українці не з росіянами воюють, то українці воюють з США на території Росії, тому що ПАТАМУ ЩО.

Здавайтеся русо фашісто! — Хоча, не та бечівка…. Братаймося браття! — Ось краще.

Ми ж з росіянами браття! Чи сестри? Чи сусіди? Чи просто люди…

Як вам такий абсурд введений в абсолют?

Ми то, українці, і в цій ситуації точно люди. А от в росіянах я уже не впевнена. Так неістово кричати – ліш би не було війни, і ложити тисячі на війні, які вони ж постійно і починають…

Та ще й затяжна гра в іхтамнєтов… І брєд такий несуть, що вуха в'януть.

Все ж таки тяжко їм відсталим в еру цифрових технологій існувати, і вірити, що вони невидимі для фото, відео, супутників, Інтернету…

Тому всі їхні теорії, фантазії, видумана та підігнана історія, і альтернативна реальність так шокують нормальних людей.

І їх дикість просто неприйнятна в цивілізованому світі.

Ну, які можуть бути наразі набіги, а, росіяни?

А вам самим це що нормально?

Може вже час закінчити грати в дурня і звалити з нашої країни всією своєю ордою…

А у вас там скоро буде чебурнет, ідіть додому, там цікаво для вас. Ваш рівень…

Скоро лагєря підуть, розстріли.. Ваша реінкарнація сталіна многоходовочна ботоксна вас ще якось розважить. Нам нє понять, да. Вам з загадковою російською душою на чужині не можна. Валіть додому, росіяни!

Олеся Калінська