Наразі українська влада має монополію на безкарний бандитизм, вбивства, та злочини.

Структури, які повинні охороняти право в Україні, є тими, які забезпечують відсутність законності в Україні, забезпечують панування організованого злочинного групування, яке узурпувало владу в Україні, покривають його злочини, та забезпечують стабільність існування окупаційного злочинного режиму….

Тобто структури, які цинічно вимагають називати їх правоохоронцями, але по суті є узаконеними банд формуваннями, які розправляються з усіма, хто хоче відновити правочинність в Україні, гноблять та знищують тих, хто хоче, щоб злочинці відповіли за злочини, вбивають та ламають тих, хто публікує інформацію та докази про злочини, знищують тих хто хоче очистити владу в Україні від злочинців, убивць, та тупого біо непотребу, розправляються з тими, хто хоче повернути народу України право голосу і впливу в власній країні, хто хоче, щоб Україна жила, як держава НЕ третього світу.

Чи мають наші при коритні і при погонні монополію на застосування сили?

Вони вважають, що так, тому що супротив їх системі вони винищують з нечуваною жорстокістю, та… безкарно. Ну, як приклад, Майдан, де вбили більше сотні людей в центрі європейського міста, і ні замовники злочину, ні виконавці, ні за що не відповіли.

То чи мають вони монополію на такі злочини? Тільки ми можемо вирішити це, тому що саме ми дозволяємо цим людям узурпувати владу в нашій країні, позбавити нас прав в власній країні, та творити те, що є.

Взагалі, люди дивіться, в нашій країні не працює закон, структури, яких ми, до речі, утримуємо за наші відрахування до бюджету, так от, ці структури є по суті легалізованими бандами, які йдуть на любий злочин по команді очільника банди, і, як ми вже неодноразово впевнилися, люто ненавидять український народ.

По суті в Україні немає правоохоронців, і ми внє правового поля. Є бандитське організоване формування, яке захопило нашу країну, і є пси цього режиму.

Але, що дійсно дивує, це те, що досі немає масових самосудів. Досі ми чекаємо дій від правоохоронців. Досі ми чекаємо, що покарають замовників, та виконавців, що право запанує…хоч в самому кричущому випадку. Але, ні. Не панує! Досі ми звертаємося до правоохоронців, хоча знаємо, що толку не буде. Можна продовжити до безкінечності, але висновок один —

УКРАЇНЦІ НА ДИВО ДУЖЕ ТЕРПЛЯЧІ ТА ЗАКОНОСЛУХНЯНІ, ТОМУ ЩО ДОТРИМУЮТЬСЯ І ПОВАЖАЮТЬ ЗАКОНИ, ЯКІ … НЕ ДІЮТЬ.

Гнобити таких людей одне задоволення.

І як вишенька — Досі, ми віримо, що банда дасть нам провести чесні вибори і відсторонити їх від панування. Жити при злочинній владі, і вірити, що вони підуть самі…

Українці – це вже якось не звучить так гордо, тому що бити і вбивати нас безкарно стало нормою. Безправна нація під злочинцям, це є ми.

Олеся Калінська

П.с. Хто вважає себе чесним поліціянтом, і якого ображає те, що я горну всіх під одну сволоту, так от, покажіть, що ви не такі, доведіть, що ви не є бандитами в законі. Підтримайте людей в відновленні права на свою країну, і повернення законності в Україну.