Війна світів триває. Буде невірним називати її Третьою світовою, бо Перша та Друга світові війни були лише частинами цієї Великої війни світів, її проявами, гарячими фазами. Сама ж війна світів триває відтоді, коди з'явився Мордор, який фанатично поставив своєю метою захоплення світу. Ну, знаєте, так буває в мультиках про божевільну істоту, яка сидить в своєму кремлі, бажає влади над усім світом, потім трясе всю землю, але відомо, як це закінчується. І який жалюгідний вигляд має істота наприкінці цієї історії про «володаря світу». Вона ще зазвичай вибухає від власної злісті та пихатості, забруднюючи довкілля :-)

В мордорському штабі пишуться плани один страшніший за інший, але виконавці повертаються до головного воєнначальника ні з чим, і тому щоразу з кремля лунає щось ще жахливіше, бо брати на понт лишається поки єдиною неперевершеною їхньою зброєю, адже зустрічного понтового вогню не передбачено. Тут все зрозуміло: у світа нема такої унікальної зброї, як понтострілялка. Але, подейкують, її розробка вже почалася в американських КБ :-)
Генштаб спротиву Мордору досі ще не облаштований. Українці вважають, що він повинен бути в Києві, а європейські та американські командувачі досі вагаються, чи треба вводити військовий стан взагалі, чи, може, краще провести АТО проти ІДІЛ, чи все ж таки назвати війну війною та йти воювати, тобто оголошувати призов та озброюватися.
Перші добровольці тим часом вже відправилися на фронт попри такі негаразди з планетарним командуванням. Українські батальйони серед них – найвмотивованіші та облаштувалися на самому «передку». Дуже потужно вибудовують оборону в другій лінії батальйони північної Європи. На півдні ж Європи військомати не дуже завантажені, бо південноєвропейці кажуть, що «нашо нам та війна, от хай би вони там між собою домовилися, і був би мир».
В перших рядах спротиву Мордору з боку цивілізованого світу – жінки, німецька та британська колона. І хоч в них там вистачає своїх савченків, які закликають брататися з варварами та подивитися в їхні блакитні очі, стійкі амазонки добре себе зарекомендували в перших боях нинішньої гарячої фази війни.
Добровольців з усього світу підтримують світові волонтери. Особливо слід відзначити канадських волонтерів, які дістаються самого «передку» та навіть самі беруть до рук зброю, поповнюючи лави бойового державного підрозділу українців, що тільки-но починає активні бойові дії.
П'ята колона по всьому світові воліє колаборанити та домовлятися за рахунок друг друга. Тому вона в постійних торгах, і побажаїмо їй від душі на цій торгівлі під час війни погоріти.
На китайському фронті розгортається операція повномасштабного наступу під гаслом «вставаймо з колін, відступати нікуди, позаду Пекін» та готується величезний котел. Китайський наступ обіцяє бути дуже потужним, артилерія на позиціях напоготові, а в обозі вже їдуть декілька десятків мільйонів китайчат, тобто керівництво не сумнівається в успіху баталії.
На білоруському фронті стає гаряче. Білоруси шукають бажаючих воювати, але, здається, призов вони поки що провалюють. Їхній головнокомандувач бігає серед нестройних рядів та волає про допомогу, яку, зрозуміло, хоче отримати від правого та лівого флангу свого фронту, бо краще за всіх знає, що ніякої зброї в нього нема, а у військових лавах білоруського батальйону – половина агентів ворога.
Гаряче й на американському фронті. В штабі американців виявлено агентів ворога, подвійних агентів, потрійних агентів і навіть... блін, і числівників таких нема. А явище є) Бо ніхто ще не знає, на кого за підсумком спрацюють ці агенти. Але «ведуть» їх усі, хто може хоч якось причепитися до керма та трошки «поруліть» :-)
Ворог несе територіально-позиційні втрати на українському, молдовському, грузинському фронтах. На сирійському напрямку нарешті на повну запрацював шпиталь, є надія, що лікувати мордорці там будуть завзято, аж до смерті) Та й сам Мордор вкривається шпиталями нехіло, отримуючи отвєтку від українців. Наші ж невпинно сколачують антимордорську коаліцію, закликають виступати єдиним фронтом та будять тих, хто ще спить, нашіптуючи на вухо: «Ви ще спите? Тоді вони йдуть к вам-м-м… А Генштаб треба робити в Києві!»)
От така катавасія відбувається. Наші полки все строй ніші. Спротив — все професійні ший. Призов триває. Армія світу розбудовується з нуля. Багато з економічних та політичних світових потужностей ще працюють на ворога. Лінію розмежування взагалі не облаштовано, зовсім нема ніяких КПВВ. Сєпари бігають скрізь, по всіх країнах. А суспільства просинаються та починають нарешті бачити мордорську та промордорську окупацію, то ж тенденція добра.
Отак і воюємо, не маючи сумніву в Перемозі)