Жили-були депутати.

Більшість з них — мужики.

І от думали вони, як наповнити бюджет.

Позичати гроші? Не факт, що дадуть ще.

Приватизувати вже немає чого.

Ну, можна ввести торгівлю землею, але ж тієї землі не так багато у розпорядженні держави залишилося.

І тут хтось хитрозроблений квакнув: А ДАВАЙТЕ ПРОСТИТУЦІЮ ЛЕГАЛІЗУЄМО! Жінок можна продавати багаторазово. Завдяки створенню легальної професії можна буде економити на виплатах по безробіттю (а що, відмовлялися ж ставити на облік тих, хто має від 10 соток землі сільгосппризначення!). Це створить нові робочі місця — адже кожен будинок терпимості край потребує адміністрації — лікаря припишемо, бухгалтера, кількох держиморд, директора, заступника. а ще ми запровадимо спецінспекцію, яка буде ці будинки перевіряти. Та за працевлаштування в таку інспекцію знаєте які бабки платити будуть!

Україна стане центром секс-туризму у Європі! Скільки мужиків з усього світу збіжиться — наші остолопи до власних дружин в чергу ставатимуть, раптом раз на місяць і вони доступ до тіла отримають.

Залишилося тільки вигадати, як змусити якомога більше жінок потрапити на панель.

А що тут нового вигадувати? Провести укрупнення громад, щоб у селах дрібних життя стало молоді зовсім нестерпним.

Обмежити доступ до освіти (вона платна, та й за безплатно в часи кризи в іншому місті дітей вчити важкувато). Як правило, освіту батьки стараються дати сину — йому ж родину годувати. А дочка — їй і на панелі непогано буде. Ну, років до 30 — точно.

А ще в бюджеті буде закладена цифра — план по виконанню надходжень. Плани, як правило, краще перевиконати. Гадаю, при таких розкладах адміністрації будуть натякати всім роботодавцям: а давайте якось молодих жінок на роботу не брати... Їх, щоправда, й так не рвуться працевлаштовувати, раптом декрет...

Що ще вигадають для наповнення бюджету дядьки при кріслах — я не знаю.

А потім будуть казати всім, хто обурюватиметься — треба було краще виховувати своїх дочок. Бо ростять потаскух — а влада їм винна...

Як просто... І навіщо при таких розкладах боротися з корупцією, розвивати промисловість, запроваджувати нові супер-пупертехнології?

Нам же ще є що продавати!