Збіг, парад планет чи ще які масонські хвилі, але рік тому я написав текст за мотивами тодішніх подій.
Для мене особисто то був рекорд по репостах. Не знаю, що спрацювало — морда Шуфрича, обіграна фраза нового на той момент фільму в назві, посилання на новини (як підтвердження, що я не зрадофіл, а просто бачу світ таким, яким він є)...

Чи просто нові, незношені на той момент наші з вами о%уїватори, які в унісон о%уївали від шквалу тодішніх зрад. Наївні, незношені о%уїватори...

Хотів зробити аналогічне — підвести підсумки царювання зеленої наволочі за рік із хвостиком. І без посилань, бо й так зрозуміло, про що йтиметься.

І не знаю, з чого почати. Про що писати?

Про корабельну сосну, робочу бабаду? Про айкоси і підстрибування?

Про вибух у Києві, і найщирішого найпростішого хлопця з простого народу, який не записав відосика? Про Колю тищ-велюра з його лимонами, який не піарився на чужому горі, а знімав у постраждалих стрес?

Про повені, до яких ну звичайно ж ніяким боком вирубка лісів? Про те, як марсіани / москалі / непатріоти / патріоти / російськомовні / україномовні / особисто Порох / особисто Зе / Фаріон / Фреді Крюгер вирубують ті ліси, і нема кому те неподобство припинити?

Про Стерненка, якого хочуть закрити за те, що він замість вмерти від ножа диверсантів, вбив тим ножем одного з них під час ТРЕТЬОГО замовного нападу? Про різку активацію дописувачів про «ой, обережно ви з цим Стерненком, буде вам нова Надя Савченко!»?

Про «беркут», який на судилищі того самого Стерненка почав ретиво охороняти шаріївських пропагандонів, б'ючи лежачих людей? Про країну, в якій заведено пакувати незгодних, на яку ми тепер ще більше схожі, бо «адіннарот»?

Про те, як Антон Геращенко пропонує посилити відповідальність за образу поліцейських і застосування проти них газових балончиків, не відрізняючи «поліцейських курця» (тобто, псів режиму, про яких такий собі Аваков писав свого часу «мусара нє люді») від поліцейських нормальної людини, які служать і захищають?

Про шаріївських тітушок, які знахабніли до того, що натовпом нападають на наших? Про ту шаріївську титушку з Харкова, яка тепер може стати новим «мальчікам в трусіках», яка і незрозуміло від кого отримала люлєй, щоб картинка була переконливіша, жахливіша, емоційніша, щоб мобілізувала краще?

Про те, як найвеличніший при тому всьому запилює відос, починаючи його словами «Хочу розповісти вам прикол»?

Про дітей низької якості та про міністерку СОЦІАЛЬНИХ (соціальних, курво!) питань, яка (поза контекстом, звичайно ж!) згадує стерилізацію «неблагополучних»? Про те, наскільки «свіжим» прийомом є зміщення акцентів з «я змолола своїм нацистським язиком дурню, і мене справедливо затюкали» на «навколо мене організували булінг!»? Про те, наскільки це нагадує зміщення акцентів з «макаки з російським Буком збили пасажирський літак» на «чому ви не закрили повітряний простір?»? Про те, наскільки це ідентично зміщенню акцентів з «плани з віджаття Донбасу виношувалися на Селігері задовго до Майдану» на «не було б Майдану — не було б війни»?

Про те, як гівнокомандувач звільняє зі служби зовнішньої розвідки тих людей, які дали дані про російські зв'язки Єрмака?

Про те, про що писав Донік — скорочення штатів і постачання в армії?

Про те, що Венедіктова (уже не на 100, а на 300% своя людина!) задкує у справах проти Стерненка та Порошенка та якогось біса поперлася на передову?

Про те, що Кіля Азіров і Віктор Медведчук (от за це їм подяка, без іронії) відкрито підтримують Шарія, і народ досі не хоче розуміти, що Шарій — не «альтернативна точка зору», а черговий рупор Кремля?

Про те, що жінка, яка відсиділа на підвалі в динирійських макак, зазнає замаху на своє життя тут, на українській території?

Про те, що в.о. міністра освіти призначено плагіатора Шкарлета, який є вправним духовним учнем українофоба Табачника, який був міністром у Януковича?

Про те, що участь в акції та поширення інформації про цього Шкарлета у вільний від роботи час одним із науковців стає приводом візиту від СБУ??? Тобто, тепер у нас СБУ цікавлять не Медведчуки, не замахи на активістів, не робота диверсантів на нашій території, а особиста думка та зв'язки з заходом і можливе фінансування?

Про ігнорування кіберзагроз і «візити» від «структур» до кібер-активістів?

Про чергові спроби запалити «мовне питання» у виконанні спікера Верховної Ради?

Про «неоднозначність» Ба(е)ндери для Зе?

Про сакральність дати ДВАДЦИТЬ ФТАРОВА ІЮНЯ ТИСІЧЯ ДІВІЦОТ СОРАК ПЯТИВА ҐОДА?

Про намагання скасувати ЗНО, бо «карантин», але всі знають, де можна «відтягтися» хоч у самий запеклий карантин?

Про справи Суркісів і Коломойського проти НБУ та Приватбанку?

Про суддю Тупицького, який бере під козирок і штампує рішення, використовуючи уже не тільки «скажений принтер» (c), а й машину часу, при чому вибірково — то застосовуючи, то ігноруючи зворотну дію будь-яких положень будь-яких скасованих чи дійсних законів — і все на користь тих самих Суркісів і Коломойського?

Про героїчний штурм музею Гончара та вилучення небезпечних картин?

Про справи проти п'ятого Президента України, які розробляв любитель собачих ротів Андрій Портнов, друг такого собі Богдана, який друг Вавриша, якого посунули від київського корита, і тепер Богдан розказує, що «має матеріали» на президента, якому допоміг узяти «абсолютну владу»?

Про те, що слухання у справі проти п'ятого Президента України призначено на день поховання його батька?

Про чергове «виривання з контексту»?

Про те, що знову в усьому винен Порошенко і його всюдисущі порохоботи?

Про те, що «журналісти» з російської помийки НТВ знову ходять Майданом?

Про (о, небо!) бажання Зе заразитися ковідом, щоб...?

Про ...
Про...

...

У мене РЕАЛЬНО зламався охуїватор (до біса ці ігри в пристойність і використання "%" замість «х»!).

Мені відбирає мову щоранку, коли я дивлюся новини. Вдень, коли трапляється щось іще. Увечері, коли охуїлі люди зображують свої думки з цього приводу словами, і ти вчергове пишеш «да, да, курва! Тільки що тут не зрозуміло решті нашого населення?»


ЩО

КОМУ

ЩЕ

НЕ

ЗРОЗУМІЛО???


Чи зможу я за рік написати аналогічний пост?

Про що там буде?

Про подачу води не тільки в Крим, а й у Придністров'я?

Про приєднання Харківської області до Автономного Донецко-Луганского округа Российской Федерации за результатами референдума?

О том, как я раскаиваюсь в своих недавних нацистских наклонностях и прошу не расстреливать меня слишком уж сразу?