У Генічеську виявили одного хворого на коронавіус і закрили нічні клуби, бари, кафе, ресторани у Скадовську і по всій області. Логічно?

Закрили на ніч. З 23.00 до 7.00 ранку. Логічно? Виходить, вдень коронавіус спить, а вночі виходить на набережну Скадовська. На майданчики розважальних закладів де столи розставлені як того вимагає законодавство, персонал в масках та рукавичках, а дезинфікуючих засобів хоч весь облийся.

Причому в супермаркетах, на заправках і на ринку, в громадських туалетах, на засіданнях рад, в таксі, на зупинках, в метро (то не про Скадовськ)...в кінотеатрах! безпечно і коронавірус не живе, а на відкритому просторі літніх майданчиків, з 23 годин до 7 ранку живе. Так? Логічно аж з***сь.

Якщо хтось думає що в розважальних закладах не прибирають то помиляється. Там прибирають, бо від чистоти та комфорту залежить існування того ж закладу. А от чи дезинфікують зараз територію набережної, пляжів і вулиць, невідомо.

Інфомація про заборону працювати «крайнім», вибачте інакше розважальні заклади назвати не можна, в фейсбуці, з'явилась лише в суботу ввечері, майже о 23 годині. В офіційних джерелах інформаціїї, сайтах рад та адміністацій оголошення немає і на цей час.

5f0aa244ecb58.png

І якщо ви вирішили піти ввечері до ресторану чи у нічний клуб — *** вам. Сіли, встали і пішли загорать під луною на пляж. Музика зараз є в кожному телефоні, супермаркети працюють, пий- гуляй-розважайся. Коронавіус і патрулі вас не побачать.

Але якщо ви всеж таки вирішили піти в суботу до кафе, посидіти, відпочити, вимити руки, то повторюсь ***вам, аж три рази. Вас почнуть попереджати за півгодини до 23.00 щоб ви йши куди хочете, потім прийде патруль і почне вимагати вигнати вас з шашликом і піцею у персоналу закладу, потім зійдуть всі хто не хоче йти вночі на пляж, а хоче культурно довідпочивати свій вечір та всі патрулі міста... Патруль організує дзвінок на 102 і складе протокол. (Реально у Скадовську)

Це все чисто по скадовські. А, люди не хочуть іти геть, нате вам протокол. Тепер адвокати, суди... штрафи.

Владу треба слухатись і це головне? Чи вірус дійсно живе з 23.00 до 7.00.

Коронавіус не смішна хвороба і весь світ намагається їй протидіяти. Медики шукають вакцину, люди звикають жити за карантинними правилами. Ми носимо маски, обробляємо руки, дотримуємось дистанцій.

Це, признані світом, методи які захищають людей від коронавірусної інфекціїї. А от заборона працювати з 23.00 до 7.00 то якийсь підрив авторитету влади та довіри до прийнятих нею рішень. І не смішно те зовсім.

А на відпочинку краще таки ходити в кінотеатр, там коронавірусу немає. Чи може темно?