Дивлюсь що я понаписувала. То мені симпатичний один кандидат, то другий, а Какуюто я навіть не рзглядаю взагалі. Чому? Мабудь я обираю президенте для себе, для своєї країниі для своїх дітей.

До дня виборів залишилось три дні і один з них день тиші. То добре, аби ще новини вимкнули, агітаторів не випускали ходити по хатах з тупими питаннями типу «а ви знаєте яке сьогодні число та як вас звати?» і в інтернеті тільки кіно показували ото було б загалі круто.

Але буде все в рамках закону. Політичної реклами не буде, мабудь будуть «Свати», «Слуга» , цукерки — шоколадки, реклама окулярів і кіно про благодійників. Російські телеканали будуть волати в десять раз гучніше, а бруду виллють в двадцять разів більше.

То буде...

А я звертаю увагу на те, що рейтингові кандидати весь час у своїх виступах кажуть:Я зробив! Ми досягли!..., обов'язково обіцяють знизити тарифи та збільшити пенсії, ну і кілька слів про світле майбутнє як Отче наш.

Вони вже те зробили чи наробили і зараз ми, виборці, даємо оцінку їхній роботі вирішуючи голосувати за того чи іншого кандидата чи ні. Вони вже зробили і планують робити ще.

А от Зеленський на виборах вперше і ще нічого крамольного не зробив і не наробив. Може просто не встиг? То теж питання, але чому він такий поганий як розказують всі, крім 1+1? Наговорив не того? Нічого конкретного не наобіцяв? Відмовив в інтерв'ю топ журналістам?

А що робити коли немає старих гріхів? Їх або треба вигадати, або ще краще повісити на Вову «заслуги» Коломойського, от де не промажеш.

Багатьом подобається кандидатура Смєшко і народ за нього збирається голосувати. «Він ще не був»

Симпатики Садового які не знайдуть собі кандидата до душі таки будуть голосувати за Гриценка. «Садовий так просив»

А уявіть, якби в президентських перегонах приймав участь Славко Вакарчук і вони б з Зеленським вийшли у другий тур. Ото була б халепа для виборців.

...

До виборів три дні, у мене ще немає остаточного рішення, а в голові весь час крутиться думка:

«Старый паровоз по новыми рельсам не поедет».