Вибори, вибори, вибори!

Вже майже всі «за» та «проти» висказані, виплюнуті, та розтерті на плакатах кандидатів. Народ вже заморився від вилитого словесного бруду, аналітиків і експертів різного розливу. На питання «За кого будете голосувати?», замість «та за Когось, тому що він...» , приречено та безнадійно махає рукою.

Ті, хто мав до кінця передвиборчих перегонів визначитись зі своїми кандидатами та показати соціологам хто ж таки дійсно має шанс, все частіше відповідають:"Ну їх в... (не можу написати куди бо скажуть що агітую), всі однакові, я за Нізакого, Противсіха ж відмінили".

Пам'ятаєте "Смешались в кучу кони, люди...Слились в протяжный вой..." так то про інформаційну ситуацію-проституцію перед виборами. Якщо на початку ще хтось чогось хотів то зараз все, баста, дивимось турецькі серіали, лузаємо насіння та точимо лопати бо весна.

Гарні автобуси -кандидатовози скоро вщент доб'ють наші провінційні дороги. Артисти аматори хоч і похрипнуть але трохи підзароблять. Мілкі політичні ігроки в чергове зроблять свої ставки на кандидатів і можливо виграють.

Але ж тут програємо ми!

Мені сьогодні розказали як стати представником кандидата та увійти в штаб "щоб єслі шо то побєдіть".

Все просто. Їдеш, домовляєшся, б'єш себе кулаком в груди, божишся що ти "свой", а на минулих виборах тебе біс попутав і ти був не з тими з ким хотів. Серцем і душою ти за Кандидата і все життя його чекав. Зв'язки, зв'язки, там прогнувся,тут вклонився, посміхнувся, домовився.... і ти вже "свой". Вчора він був за одного, сьогодні буде за другого, а далі як Бог дасть. Так і працюють. Прикро. Система стійка і полюбляє різних пристосуванців. Безвихідь?

Може дійсно обрати Нізакого, бо все одно нові карти стару колоду не врятують. А стара, краплена колода то інструмент для шулерів.