Народний депутат від «Слуги народу» і радник секретаря РНБО Максим Ткаченко заявив, що у «владі» так званих народних республік на Донбасі є «порядні, професійні» люди. На фоні топ теми цього тижня про цю тему призабули, але як раз цього робити не варто.

Так от він припустив, що хтось із представників адміністрації окупантів «зможе залишитися в команді нової влади» після можливого повернення цих територій під контроль України.

На цьому моменті мала би бути тирада із поясненням чому не можна запускати в українські органи влади людей, які є колабораціоністами окупантів. Займають посади в їх фейкових органах влади. Є керівниками всіляких так званих «міністерств» маріонеткових утворень. Я вже не кажу про тих, хто брав і бере участь в бойових діях, катує полонених та займається інформаційною війною.

Це вже й так зрозуміло всім, кому не байдужа доля України. Замість цього я покажу вам декількох потенційних членів «команди нової влади», які зараз обіймають «посади» в ЛДНР.

Або можете подивитися коротке відео на цю тему:

Отже, перший «професіонал», «порядний», «чесний»… словом кандидат на членство в команді нової влади.

Леонід Пасічник. Полковник СБУ. Зрадив Україну, перейшов на сторону росіян.

5dcc4964ac24e.png

Очолив «міністерство держбезпеки ЛНР», яке прославилося катуванням людей електричним струмом. Ну ви зрозуміли. Професіонали. Зараз цей порядний і «вміняємий» очолює ЛНР. Чудова кандидатура на роботу в команді нової влади.

Антюфєєв Владімір. Співробітник ФБС. Ще більш «порядний і професійний». Виконував обов'язки «прем'єр-міністра ДНР», входить в місцевий маріонетковий уряд.

5dcc49c645c2e.png

Професійний терорист на службі в Кремля. Доклав руку і до існування нинішнього Придністров'я. В 90-их роках з подачі прокуратури Латвії знаходиться в міжнародному розшуку за вбивства. Оце професіонал, правда? Куди ж без нього новій владі? Кожен українець буде спати спокійно, коли знатиме, що такий кадр охороняє їх спокій.

До речі, про безпеку. Ось вам ще один зрадник. «міністр внутрішніх справ ЛНР». Юрій Івакін. Про таких як раз і кажуть «мусор».

5dcc4a7e3670f.png


Полковник міліції, очолював Житомирську обласну міліцію, а в 2013-му працював у Київському штабі Партії регіонів. Куди ж тут без неї. Зрадив Україну і увійшов в окупаційну адміністрацію.

Як вам підбір кадрів для входження в команду нової влади? Подобається? Як вам перспектива, що вони отримають владні повноваження від імені українського народу після 5 років убивств, катувань, розпалювання війни?

Чи усвідомлює президент Зеленський і його оточення можливі наслідки такого кроку? Гадаю не дуже. А вони будуть плачевні. І хоч влада як завжди в таких випадках дала задню, це не означає, що таких намірів нема. Ми вже розуміємо як вони працюють. Вкидають в суспільство подібну заяву і слідкують за реакцією. Якщо негативна, то справа поки що відкладається. От чи тільки надовго?