В Офісі президента Володимира Зеленського заявляють, що питання звільнення мера Києва Віталія Кличка з посади голови Київської міської адміністрації розглядатиме вже новий уряд.

Кличко сам визнав,що не контролює сітуацію. Тобто майже 5 років просто ганяв шари. Може Віталя і хороший парніша, має щирі побуждєнія в розвитку столиці, але він захотів зіграти за правилами сістеми: сістема чуток його нагнула і поставила у всім ізвєстну позу й аж тільки тепер він почав говорить про це. Видєржав, так би мовити, гренадьорскую паузу і почав пліть.

Але Віталя не простий парєньок. Не дарма ж був чемпійоном міров: як тілько на Кличка Богдан почав гнать бочку — наш мен не растірявся і зустрівся з пєндостанскімі рєшаламі. ЗеленоБогдан одразу впав на маць. Тепер ОП признав, що ніяк Віталю убрать не можуть — подождуть до осені. Зе плаче, Віталя — косить дівідєнди.

Смішно згадать, шо на зорі Майдану він був одним з лідерів політичного протєста. Із того тріумвірата тільки Віталя лишився на плаву. Це вам із розряду «нежданчик года». Яценюк канув в нєбитійо вже давно, а Тягнибок окончатєльно вдарився головою в канонічну зрадофілію. Хто б міг подумать, що Кличко Віталік виявиться таким моцним поцом. Не пробив його порошенковскій кулак — не пробив його і зеленській. Пока...

Как здорово начало!