Управління успішним рестораном — непросте завдання. Вам потрібно приділяти постійну увагу їжі, обстановці і клієнтам. Вражаюче меню може легко зв'язати всі ці змінні разом і допомогти вашому ресторану бути успішним. Отже,

навіщо відкладати роботу над дизайном Вашого меню на потім? Візьміть на себе відповідальність за дизайн меню і створіть ефективний інструмент, маючи на увазі наступні поради щодо оформлення ресторану:

Організуйте Свій Контент

Деякі ресторани «перегинають палицю» і пегегружают меню великою кількістю тексту, інформацією та фотографіями.

Це може відштовхнути клієнта. З іншого боку, деякі ресторани надають мало контенту. Це може привести до того, що клієнт втратить інтерес до меню, або ви пропустите важливу інформацію яку все-таки потрібно було додати. Тому важливо зробити контент план перед тим як почати виробництво меню.

Створіть Кілька Меню

Продвигайте фірмові страви вашого ресторану, створюючи окремі вкладення, які будуть додаватися до вашим основним меню. З цими вкладеннями вам не потрібно буде постійно змінювати основне меню, щоб додати в нього фірмові страви. Ви навіть можете створити окреме меню, яке буде акцентуватися на Ваших фірмових і преміальних стравах.

Використовуйте високоякісні фотографії

Професійні фотографії Ваших страв з високим дозволом гарантовано залучать клієнтів. Неякісна фотографія їжі навряд чи змусить апетит гостя поворухнутися.

Друк меню можна зробити на фірмі

Використовуйте Контрастні Кольори

Використовуйте висококонтрастні кольору, щоб зробити Ваше меню виділяється. Вибирайте кольори,

які доповнять інтер'єр і освітлення вашого ресторану. Це не тільки зробить ваше меню більш привабливим, але і зміцнить пам'ять гостей про Ваш бренд.

Спеціальні ефекти друку паперу виділяють меню.

Вони залишать тривалий враження на свідомість Ваших гостей і допоможуть Вашому бренду виглядати більш преміальної. Існують різні особливі методи друку: з вибірковим лакуванням (УФ-лаком), з тисненням фольги, на унікальній мерехтливої або крафтового папері.Як створити меню для ресторану: 6 рад

Якщо вам треба надрукувати меню у Львові, тоді є пару перевірених друкарень, таких як dpi, 1-print