Вже всі читали, що в Києві скоїли замах на учасників АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуєву?

-
І знаєте, чому у Адама є шанс вижити, Аміна жива, а вулицями міста не гуляє людина з пістолетом готова влаштувати стрілянину серед білого дня? Бо в них була зброя. Знаєте, чому вбивця Воронєнкова не гуляє вулицями міста? Бо в його охоронця була зброя.
-

Але у вас такої можливості себе захистити нема, бо ви не учасник АТО і вас не нагородили. Також ви не Пашинський і не його дружина. У випадку нічного гопстопу, чи розбійного нападу злочинець знає, що ви не озброєний і вирішити на вас напасти дуже просто, варто просто захотіти, бо навіть шансу себе захистити у вас не буде.

-

Можливо,ви боїтесь, що «круті посони» почнуть стріляти на вулицях? Так, у неадекватів готових порушити закон і влаштувати стрілянину — зброя є, бо закон не для них, він для законослухняних громадян. Такі випадки будуть виникати незрівнянно рідше, ніж використання біт, монтіровок чи травматів, бо наважитись на вбивство набагато важче, ніж «паставіть на мєсто». А я за свої майже 200тисяч за кермом жодного разу не бачив подібних розбірок.

-
Тож перестаньте занурювати голову в пісок, а долучайтесь до створення Закону, який буде відповідати вашим інтересам. В страусів теж стріляють.