(Підійде також для будь-якого чиновника,

ну.. взагалі для нащадків .. двірників і сторожів ..)

Ти депутат? Хочеш щоб все було як є і, бажано, щоб так було завжди? І щоб тобі за це нічого не було ..?

Нема проблем. Просто дій згідно з інструкцією:

1. Пам'ятай і свято шануй перших. Тих, що ще 25 років тому заклали основи твого сьогоднішнього добробуту. Не забувай про них і підтримуй матеріально.

2. Можеш викинути партквитки про членство в кпсс діда і навіть тата. Мрія про те, що продаш їх вигідно на Sotheby"s красива, але на жаль нездійсненна — вони там нікому не потрібні. Свій комсомольський туди ж ..))

3. ­­ Не забувай весь час повторювати, що то такі важкі часи, але вже скоро всім буде добре .. Хоча .. ні — про "буде добре" краще не згадуй — можуть здогадатися, що добре чомусь тільки там, де вас нема. Просто про важкі часи. Часи важкі вже 25 років. Всім до тебе заканало, і ти пропетляєш..

4. Не допускай в парламент розумних, особливо людей, які реально вчилися, а не купили диплом. Вони небезпечні.. Це не складно, твої старші товариші вже все для цього зробили. Твоя справа не проє..ти все напрацьоване ними — завдання не надскладне навіть для тебе..

5. Переконуй всіх, що ти незамінний. Частіше говори про успєшньій успєх,

мафіозну мафію, квадратні квадрати. Складно запам'ятати — говори про хрестик і труси — ця тема в парламенті вічна.. Головне говори.. говори... говори..

6. Бери участь в телешоу. Не забувай робити, в міру можливостей, розумне обличчя. Говори багато, не зупиняйся. Роби вигляд, що ти насправді розбираєшся в проблемі і розумієш про що всі говорять. Говори не зупиняючись, навіть якщо ніхто не слухає, навіть якщо шоу вже закінчилося, а ти вже в дорозі додому..

7. Спробуй бути оригінальним. Засвітись на tv в чому-небудь такому собі .. наприклад в шапці. Народ каже — "В Голові нема, то в шапку не накидаєш"? А сестра каже — "півгодини ганьби, зате 100 доларів в кишені". І хто його знає хто розумніший — сестра чи народ ..

8. Озвучуй максимальну кількість проблем. Говори гаслами. Не вздумай пропонувати вирішення проблеми. Відразу засвітиш, що дурень. Краще говори, що Україні потрібен український Піночет / український Сталін, український Українець / та хто завгодно, але як би натякай, що це як раз ти і є. Але не згадуй, на всякий випадок, Аденауера, чого доброго — ще почують. Хоча ти про нього і не чув, так що цей ризик мінімальний ..

9. Запам'ятай один складний вислів — причина всіх невдач в країні тільки в тому, що ти і такі як ти не мають конституційної більшості в парламенті. Це твоя відмазка на всі випадкові випадки..

10. Частіше вживай слово ніщеброд. Це підніме тобі статусність. Але не говори це на телевізор. Один вже сказав про авоськи, ніщебродів і кравчучку. І де він тепер? Попав на гроші на рівному місці. Космос, він же все бачить і бачить чомусь в телевізорі в першу чергу.

11. Борись з тим, що побороти не можна. Наприклад з курінням як Ганна Дупко. Але !!! Не здумай боротися з алкоголізмом або з наркоманією — тут виробники вже місцеві, зловлять і наб'ють боляче в ніс ..

12. Не гуляй без потреби біля парламенту. Там багато таких же як ти, але які ще тільки в дорозі до депутатства. Поб'ють об тебе яйця. Якщо слово яйця тебе збуджує, прогулюйся краще з букетом в районі трибуни. Не треба буде потім говорити дружині — піджак сука шкода ..

13. Є одна проблема. Азіати зрозуміли, що перемогти демократію військовим шляхом не вийде, тому вирішили зіграти на електоральному полі. Сам бачиш як розмножуються. Але нічого — ти ж швидко вивчиш пару фраз типу: "О, Великий Жовтий Пане, кушать подано ..". Складно? — найми PR компанію, вони швидко навчать ..

Коли писав це, Савченко з хмарою шапку піарили. Як швидко все змінюється.. Виявилося таки народ розумніший ніж сестра ..))

Продовжимо ..)):

Якщо ти вже досяг висот то потрібно додавати собі статусності. Дозволь собі, як законодавцю то, що лохам не можна. Ну їздити без правил ти звичайно можеш .. Але в законі то цього немає .. Внеси бігом законопроект, за яким депутату можна:

1.Запливати за буйки.

2. Переходити вулицю на червоне світло.

3. В грозу ховатися під одиноким деревом в полі.

4. Висовувати голову з вікна рухомого транспортного засобу.

5.Переходити залізничні колії в безпосередній близькості від поїзда.

6. У зоопарку підходити впритул до грат клітки і перелазити огорожі вольєрів

7. Спати в машині з працюючим двигуном в закритому гаражі.

8. Стояти під стрілою працюючого автокрана.

9. Притулятися до дверей в метро.

10. Влізати в електрощитову під напругою.

11. Їсти брудними руками.

12. Трахатися без презерватива.

13. Пірнати в незнайомих місцях.

14. Не зупинятися перед шлагбаумом.

15. Ігнорувати знак "Поступися дорогою".

Останніх два пункти ти і так виконуєш майстерно. Тепер узаконь це ..))