У нас в Тернополі тисячі Націоналістів вийшли на марш «За Українське майбутнє без олігархів». Такі марші Націоналістів пройдуть у всіх містах України.

5af92b3d81dba.jpg

Основна мета нашого заходу, то домогтись ухвалення антиолігархічного пакету докорінних перетворень в Україні. Тисячі тернополян велелюдним ходом пройшли центральними вулицями від площі Героїв Євромайдану до Театрального майдану, де відбулося загальноміське народне віче.
З нами були голова ВО Свобода Олег Тягнибок, політв'язень Юрій Сиротюк, народний депутат України Михайло Головко, міський голова Тернополя Сергій Надал.
Олег Тягнибок наголосив, що олігархи, уособлюючи собою зрощення державної влади, криміналу і великих грошей, монополізували Україну, тому Нація Українців, громадянске суспільство зобов'язані усунути вплив олігархів на Українську владу, на Українську економіку. Ми маємо спільно розпочати знищення олігархії як класу.
З метою унеможливлення подальшого збереження існуючої злочинної бандо-олігархічної системи Націоналісти спільно напрацювали й зареєстрували в парламенті пакет антиолігархічних проектів законів : законопроекти щодо деофшоризації економіки, ліквідації приватних монополій та ухвалення нового податкового кодексу, який передбачатиме запровадження прогресивної шкали оподаткування «малий бізнес ‒ малі податки, великий бізнес ‒ великі податки», законодавчі ініціативи щодо заборони приватизації стратегічних підприємств, деолігархізації енергетики, забезпечення справедливого формування тарифів та інші.
Націоналісти ініціювали збір підписів у парламенті з метою невідкладного розгляду відповідних законопроектів. Вже 67 місцевих рад по всій країні ухвалили на своїх сесіях спеціальні звернення з вимогою затвердження парламентом антиолігархічних законопроектів.
А міській голова Тернополя свободівець Сергій Надал наголосив, що ми всі повинні чітко розуміти та докласти максимум зусиль у боротьбі проти кланового олігархату – причини зубожіння кожного Українця. Кожен із нас повинен бути господарем на своїй Богом даній землі, жити багато, заможно у сучасній європейській державі.
Націоналісти вимагають :
Від верховної ради України ‒ негайно внести на розгляд та ухвалити Антиолігархічний пакет докорінних перетворень.
Від кабінету міністрів України ‒ висловити чітку позицію щодо Антиолігархічного пакету докорінних перетворень, публічно його підтримати та звернутися до парламенту щодо негайного розгляду цих ключових ініціатив.
Від президента України Порошенка ‒ підтвердити справами свої неодноразові публічні обіцянки щодо деолігархізації та зобов'язати свою фракцію «бпп солідарність» й коаліцію у верховній раді негайно внести на розгляд парламенту антиолігархічний пакет докорінних перетворень, а головне — проголосувати за нього.

5af92b7536277.jpg