Дивно. Люди навіть не знають, як правильно називали себе Воїни та Борці за незалежну Україну в далеких 40 — 50-х роках, але посмердіти радянською брехнею, як мухи на гівно прилітають ...

Бовдури совітськи. Пояснюю вам всім. Степан Бандера — Герой України, віддав своє життя за незалежність України. А його товариші та послідовники то Бандерівці.

І нічого спільного з тов. Бендером від Ільфа та Петрова тут немає.

«Погані» Бандерівці та хороші «совєти» — типова радянська брехлива пропаганда, що десятиліттями та навіть зараз забруднює мізки Українців, особливо у східній, південній та центральній Україні. На жаль, подібна брехня живуча. Десятки років вона створювала антагонізм та ділення Українців по регіонам.

За старою нквд-шньою пам'яті — Степан Бандера це популярна лякалка для населення на росії, а знахабнілі Українці, ті, хто посмів змінити порядок у своїй країні — це звичайно ж все поголовно всі Бандерівці та за серсією сересер — чомусь «фашисти», хоча відношення до італійського фашизму Бандерівці ніколи не мали.

Склалося так, що сучасна Росія, як наступник Радянського Союзу, перейняла і всю радянську комуністичну ідеологію. Вся Росія і частина Донбасу досі живуть власними міфами про Степана Бандеру та його послідовників, змішуючи в одну велику купу грішне з праведним.

А як це часто буває, голосніше за всіх кричить «тримайте злодія ...» сам злодій.

Радянська-совєцька влада не тільки замовчувала або відверто брехала про визвольний рух Українців, а й безсоромно та жорстоко робила диверсії, щоб скомпрометувати цей визвольний рух, а під шумок заарештувати та відправити в ГУЛАГи половину населення України. Я не придумую. Я слухав розповіді очевидців. Я бачив документи. Загони нквдистів, переодягнені в форму УПА, знищували цілі села, а потім це використовувалось як компромат на УПА. Ось, мов які це бездушні нелюди. І під цю волинку вже йшов масовий терор населення західної України савецьким правитєльством. Істинної інформації про Український визвольний рух немає і на сьогоднішній день, а архівні документи, які ще збереглись, зберігаються в секретних архівах за сімома замками і під грифом «савєршенно сєкрєтно».

Вшануймо пам'ять тих людей хоча б в цей день, якщо на більше ми не можемо спромогтись, якщо совітська брехня ще міцно сидить в головах ...

5af566164f29e.jpg

Для тих, хто до сіх пір так і не зрозумів, хто такі Бандерівці, або лінувався погуглити про Степана Бандеру та Бандерівців, то дане відео в інтернеті можливо і стане одкровенням.