Хитрий лис Леонід Данілич та його «нові лідери» #novilidery

Просто сльози на очі навертаються від сміху, коли читаю, мовляв, Пінчук це ж хороший олігарх, а тому і його новий політ. проект «Нові лідери» на його ж телеканалі це лише і тільки суцільний позитив ... крім користі ніякої шкоди !

А коли з'ясувалось, що проект підтримує ще й Льовочкін — то наші головні антикорупціонери та інші залучені до проекту #VIPперсони почали морозитись, або казати що Льовочкін там не впливатиме ні на що ...

Насправді, нічого дивного, що проект курирують Пінчук та Льовочкін. І антикорупціонерам та журналістам не варто вдавати дурників, ніби нічого страшного не відбувається, адже Пінчук та Льовочкін дуже пов'язані між собою олігархи. І поєднує їх Кучма Леонід Данилович. Як відомо, Пінчук — зять Кучми, а Льовочкін — похресник, тато Льовочкіна кум Кучми.

Тому віват вам «хороші» олігархи !

Віват і вам старий рудий лис Леонід Данілич та його «нові лідери».

Нам же залишилось тепер лише спостерігати, як в черговий раз злодії-олігархи придумали новий політ. проект та як в черговий раз «развєдут как катят» насєлніє території держави Україна на таких вже не далеких виборах.

P.S. Мені особисто було б цікаво почути думку з цього приводу Сашка Положинського, який тепер «раптом» почав підпрацьовувати ведучим на російськомовному «радио НВ»

А саме цікаве буде, то коли до того «руху нових лідерів» додасться сам пан співак Вакарчук, ну і звісно, що він же тих «нових лідерів» і очолить.

Світлина від Олександра Башти.