З внесеного до врУ паном Порошенком для прийняття проекту закону «Про національну безпеку» видно, що Порошенко так і не зрозумів, що однією з найважливіших складових Національної безпеки України є саме гуманітарна безпека, яка в свою чергу складається з :

- культурної незалежности та мовної ідентичности
- здатности Української Нації до культурного відтворення
- збереження моральних цінностей
- ідентичности, історичної пам'яті
- збереження інтелектуального рівня Українського суспільства.
Нерозуміння, а можливо і свідоме нехтування паном Порошенко цих фундаментальних завдань нац. безпеки значно полегшує владі Путіна на Росії здійснювати окупацію Криму та Донбасу, і створює реальні загрози антиукраїнських заколотів в багатьох інших регіонах України.
Зауважу, що такі наші головні внутрішні проблеми, як монополізація та розвал економіки, зубожіння населення, деградація медицини, освіти, жахлива статистика загибелі людей на дорогах та в пожежах, загальне погіршення здоров'я населення внаслідок екологічних проблем і допуску на ринок небезпечних для здоров'я продуктів харчування, зниження народжуваності, зростання кількості суїцидів, масова трудова міграція чомусь залишились поза увагою пана Порошенка та його компанії.
Здавалось всі розуміють та усвідомлюють, що в умовах війни та окупації наших територій, головне та першочергове наше завдання — згуртування Українського суспільства для боротьби з ворогом, тому що без цього не буде перемоги над ворогом, без цього ми ніколи не доб'ємося розвитку і процвітання України.
Залишилось тепер лише остаточно з'ясувати, чи пан Порошенко дійсно не розуміє засад нац. безпеки, чи свідомо робить все, щоб Україна знову стала колонією російського шовінізму. #порошенко #злодій #брехун #олігарх

То ж думайте Українці, якщо є чим.

5aed6bf781367.jpg