Я — Український Націоналіст.

А це означає, що я та всі мої Друзі Націоналісти рішуче відстоюємо пріоритет саме Українських духовних, культурних, соціальних та всіх інших цінностей.
Також ми за виняткове право Українців панувати в усіх сферах суспільного життя на теренах нашої держави України.
Я не проти того, щоб серед нас жили представники інших та різних етносів, але лише за умови, що всі вони беззастережно приймають вищезазначені наші норми, беруть участь у створенні матеріальних та духовних благ держави, а не лише в їх розподіленні, і не створюватимуть об'єднань та інших формальних чи неформальних угруповань за національною ознакою, толерантно ставляться до України та Українців.
А всі нащадки наших колонізаторів та іноземці, що з якихось причин оселилися в Україні і не бажають приймати цих умов, а прагнуть поводитись, як у себе вдома, мають повне право свої пакувати валізи та забиратися геть на свою історичну батьківщину або де їх чекають та приймуть ...
#Україна #Нація #держава.
Це означає, що я та всі мої Друзі Націоналісти рішуче відстоюємо пріоритет саме Українських духовних, культурних, соціальних та інших цінностей, а також виняткове право Українців панувати в усіх сферах нашого суспільного життя на теренах нашої держави України.

5ad32730689dd.jpg

5ad32760d4866.jpg