Дуже важко уявити будь-які позитивні зміни в Україні без усвідомлення суспільством одної надзвичайно важливої речі, а саме — відповідальности.
Всі ті проблеми, що спіткали Українців, виникли й виникатимуть надалі, до тих пір, поки Українці мовчки спостерігати за тим, як обрані та уповноважені народом України суб'єкти, чиновники всіх рівнів, і це в першу чергу президент, прем'єр-міністр, голова врУ, депутати, керівники підприємств установ, організацій всіх форм власності залишатимуться непокараними за скоєння своїх правопорушень.
Головний закон у будь-якій демократичній державі це Конституція, і дотримуватись конституційних норм повинні всі громадяни без винятку.
Можливо хтось вважає, що ця аксіома в умовах саме нашого сьогодення звучить по меншій мірі наївно ?
Безумовно, висловлюючи думку, кожен висловлюю своє суб'єктивне бачення шляхів виходу з кризової ситуації і тут не треба намагатимусь нікого переконувати в тому, що твої твердження є єдиним правильним шляхом вирішення проблем у нашому суспільстві.
Головною підставою для початку боротьби з нехтуванням законодавством, яке нищить життя в нашій державі, стали порушення конституційних норм особами уповноваженими на виконання державних функцій та уникнення при цьому відповідальности.

5ac877ed587f9.jpg

Тому наше суспільство має усвідомити, яким чином громадяни повинні боротися з порушеннями у сфері права.
Тоді знайдеться не мало свідомих громадян, які бажають змінити на краще життя в Україні та покласти край злочинній діяльності обраної влади.
Наполегливо закликаємо усіх свідомих та небайдужих громадян, представників влади, правоохоронних органів, прокуратури, депутатів взяти активну участь в кампанії з наведення порядку в Україні.
Тільки разом, шляхом конструктивного діалогу, притягненням порушників до відповідальности, об'єднавши наші зусилля ми зможемо покращити наше життя, покласти край діяльності бандо-олігархату, який нехтує цивільними правами громадян порушуючи їх цивільні, трудові, особисті немайнові права, безстидно розкрадаючи державне майно, кошти державного бюджету, і своїми діями та бездіяльністю нищать ввірене їм майно, збільшують свої статки за рахунок державних ресурсів.

Сподіваюсь що Українці не будуть байдужими до майбутнього України, до майбутнього своїх дітей.5ac87755eef16.jpg