Вже скоро чотири роки, як президентом в Україні обрано #Порошенко.
Але коли бачиш та розумієш, що ці 4 роки йде цілеспрямоване знищення державності України, мимоволі починаєш шукати відповідь простому питанню — так хто ти такий Порошенко ?
Щоб отримати відповідь на це питання, потрібно повернутись спочатку в 2011 рік, коли Порошенко працював в уряді #януковича, потім в 2013 рік, в до революційний період.
Коли олігархам вже було ясно, що новий виток революції в Україні неминучий, то за пів року до кривавих подій у центрі Києва, сталася найважливіша зустріч між майбутнім президентом Порошенко і вже президентом #путіним, і ту їх зустріч в Криму організували колишні регіонали, які вже тоді все поставили на Порошенко.
І саме тому через 6 місяців після цієї зустрічі, Порошенко з'являється на Майдані, і не просто з'являється, а стає ключовою фігурою протестних акцій в центрі Києва.
З приходом Порошенко починається ціла серія кривавих подій, на які і через 4 роки влади порошенків, ніхто не дав відповідь. І не просто ніхто не дав відповідь, а зробили все для того, щоб розслідувати злочини проти людяності в центрі столиці України було неможливо.
Та зустріч може дати відповіді на питання яке всіх цікавить — що робив майбутній «представник Майдану на зовнішній арені», Порошенко в колі свого нібито «ворога путина» ?. Про що вони говорили за пів року до Майдану в окупованому тепер #росією Криму ?
Після перемоги Майдану, янукович біжить не кудись, а до Криму де вже знаходяться його чиновники разом з першими особами путінського режиму та фсб.
Як би дивно це було, але Порошенко «чомусь» теж в терміновому порядку летить до Криму, де в цей же час знаходиться і янукович і представники путіна.
Для картинки, нам звісно показали Порошенко в якості героя, який нібито прийшов умовляти кримчан не бунтувати. Але всім зрозуміло, що це було його «алібі», всього лише телевізійна картинка в його ж телевізорі.
В травні Порошенко обирають президентом, люди зачаровані та сподіваються ... але наступні дії Порошенко вкрай неадекватні з точки зору патріотизму і дуже дивні.
Через пів року президентства Порошенко починає гинути кістяк революції — добровольці та військовослужбовці з західної України.
Іловайський котел погубив біля 4 тисяч ідейних активістів Майдану, які першими пішли воювати на фронт. Дебальцевський котел фактично повністю знищив 128 гірничо-піхотну бригаду, в яку входили військовослужбовці з західної України та безліч ідейних добровольців.
Були знищені реальні сили опору режиму олігархів, які складали реальну загрозу режиму порошенко.
Вже після тих котлів та вбивств у Порошенка розв'язалися повністю руки, і з 2015 року почався справжній геноцид Українського народу через захмарні тарифи, жебрацькі зарплати, космічні ціни на ліки, непосильні ціни на продукти. Це згубило мільйони Українців, які і так перебували за межею бідності ...
Активні громадяни і молодь масово покидають Україну ...
Що далі ? ... Будете і далі терпіти ти сподіватись ?
Досить косметичних змін. Досить бутафорних реформ. Україна потребує докорінних перетворень.
Ми, Націоналісти, змусимо почути волю Української Нації всіх, і кмУ, і врУ, і президента Порошенка.
Антиолігархічний пакет докорінних перетворень є. Ми вимагаємо його втілення.
Повернімо Україну в Українські руки. Українці, приєднуйтеся.
З квітня, вівторок. Київ, вул. Грушевського, 3, площа біля стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського. Збір – о 10:00.

5ab910a1625c5.jpg