Про так звані «рукостискання», які використовують брудні політтехнологи порошенків-януковичів в своїй брехні.
Пригадую цю ситуацію під час Революції Гідності 2014

Потискання руки під час дипломатичних переговорів між опонентами — звична протокольна річ, бо тоді постає питання : — А чого ти прийшов говорити, якщо руки не подаєш ?.
Тоді на Майдані, вже після першої зустрічі з Януковичем, всі чомусь накинулися тільки на Олега Тягнибока за «рукостискання», зовсім при цьому не згадуючи Яценюка і Кличка, які теж були на тих переговорах, і які теж тиснули руку Януковича.
Коли ж наступного разу Олег Тягнибок не потиснув руки Януковича, то цього вже ніхто не згадав, як і ніхто не згадав того, що Яценюк та Кличко і далі ту злощасну руку Януковича тиснули.
Проти Олега Тягнибока, як лідера ВО Свобода, цей факт «потискання руки» масово використовували у президентській і в парламентській кампаніях 2014-го.
Однак ніхто цього «чомусь» не згадував ні Яценюкові, ні Кличкові, натомість, феєрично проголосувавши за них, провівши їх у парламент і у Київраду.
Неозброєним оком видно подвійні стандарти брудних політичних технологій.
Українці, ви цього на бачите ?!
І тепер вам легше стало жити від того, що в нинішньому парламенті немає фракції ВО Свободи ? !
P.S.

Нагадую, що саме після «потискання руки» від Українського Націоналіста Олега Тягнибока вся політична наволоч в Україні відправляється на смітник нашої історії, і комуняки з сисоненком, і псевдосоціалісти з морозом, і януковичі ... а на черзі вже порошенки.

5a6eef754b92b.jpg