Перед тим, як прочитаєте виписану тут мною думку, маю довести Вам таке.
Я народився в Стрию, Львівська область. Але формування мого світогляду проходило на Росії : Безенчук, Нефтегорск, Куйбишев, Оренбург, Балашов, Чита, Улан-Уде, ... Свердловск (часів Єльцина) і так — більше 20 років.
За освітою я військовий льотчик. Для чого я це все написав ?
Щоб Ви зрозуміли, що те, що я пишу, то мені знайоме не зі шпальт змі чи перекази знайомих, а так би мовити, з першоджерел.
Менталітет російського етносу є генітальним. Ображайтесь чи ні, росіяни, але це так.
Тільки у росіян нездоровий системний інтерес до геніталій двох полів та процесів з ними пов'язаних.
Жоден народ в світі, крім зовсім еволюційно нерозвинутих племен в глибинках, не культивує та не вживає з такою частотою, наполегливістю та регулярністю в повсякденні самі назви геніталій та їх відносини між собою. Тільки росіяни посилають своїх ворогів туди, звідки вони самі з'явились на світ. Тільки росіяни, процес зародження дітей даний нам Богом, використовують для приниження своїх недругів та найчастіше і своїх друзів та одноплемінників.
Не хочу багато на цьому зациклюватись, цього достатньо щоб зрозуміти мою думку. У Вас може з'явитись лише одне питання — для чого я це написав ?
А написав я для того, щоб Ви подумали, чому всі затримані, побиті, вбиті новітні повстанці України проти влади бандюковича роздягались до гола ... А повстанцям, які знаходяться по іншу сторону барикади від «правоохоронців» останні постійно та наполегливо демонструють генітальні жести та рухи, такі відео бачили Ви всі, а тепер прислухайтесь ще і до моїх слів.

А пригадуєте о те всім теж відоме — «да пашли ви ...»

Для об'єктивності скажу що в кожному народі щось «своє» теж є.
Але це так не культивується та не вживається огульно, як у росіян.
P.S. пробачте мені наперед, якщо щось не так ... накипіло !

© О Башта 26.01.2014

Написане ще до Небесної Сотні, ще до війни на сході ... Але так нічого і не змінилось в менталітеті росіян з того часу.

5a5dcf6ad253f.jpg