Без тривалого, а можливо часом і жорстокого, періоду Українського Націоналізму в нашій еволюції ми вже ніколи не відновимо Україну.
Це треба розуміти, а не обговорювати та заговорювати балачками про «миєдіни».
Звісно, що Україна без Націоналізму одразу не зникне як держава, та «якось воно буде», але то вже буде держава, в якій жити Українцям буде не можливо. То буде вже не Україна. А схід України та події там — то Вам наочний приклад.
Без підтримки Українцями партій та політиків, які сповідують Українській Націоналізм Україна буде і надалі котитись до прірви свого знищення. Допоки Українці не зрозуміють, що Націоналі́зм то не «зло», і спільного з нацизмом тут нічого немає, допоки ми не вийдемо з блуду радянської брехні ... доти і далі будемо само-знищуватись.
Поки не зрозуміємо, що Націоналізм то світоглядна ідеологія, принципом якої є цінність Нації як найвищої форми суспільної єдності та її первинності в державотворчому процесі, доти відбудови України не буде.
Зрозуміємо, підтримаємо Націоналістів — буде Україна, і буде Слава Україні.
Не зрозуміємо, в чергове зрадимо Націоналістів, тепер от на місцевих виборах, зрадимо тих, хто боровся, бореться та буде завжди боротись за Україну ... ну що ж, за помилки завжди треба платити.
Вороги України, а це олігархи та їх олігархат, розуміють важливість Українського Націоналізму для становлення Соборної Самостійної Держави України, а тому всі Націоналістичні партії одразу, ще тільки від своєї появи, оббріхуються та дискредитуються.
ВО Свобода на сьогодні сама потужна Націоналістична партія Українм, а тому Свободівців клани олігархів першими і намагаються знищити.
Націоналізм — це Слава Україні, це Героям Слава, це Слава Нації, це Україна понад усе.
Зараз це вже всі говорять, але ще не всі розуміють, і тим більше прикро, що не всі підтримують.

14.10.2015 О Башта

5a5c69fd63ccb.jpg

«Тільки справедливий, Націоналістичний суспільний лад буде основою сили Української Держави й основою вільного життя цілого Українського народу !»

© Степан Бандера