Найбільше обурюються смолоскипними маршами Українських Націоналістів ті, хто задоволені від діяльності Порошенко, або тепер вже Саакашвілі.
Таких обурює, що Націоналісти пройшлись маршами і нічого не підпалили, не потрощили поліцейські відділки, не дали комусь в пику з нацгвардії ...
Немічні та нешановні, а ваші марші, що, зібрали багато народу ? щось підпалили ?, взяли штурмом якийсь відділок поліцаїв, де судять саме вас ?, дали відсіч негідникам ?, коли поліцаї шмонали ваші міста ?
Ні ? А може щось таке спробуйте сказати нам ?
То чого ви щось вимагаєте від Свободи ?
У вас є свої лідери, месії, боги, ті єдині що все зможуть для вас, — то зверніться до них. Нехай палять, б'ють, штурмують, а не пишуть свої листи покаяння.
ВО Свобода свої марші проводить вже більше десяти років. І на цьогорічному марші, у більшості, була молодь, майже підлітки, нове покоління незалежної України.
Ви хочете, щоб наші молоді побратими знову потрапили до буцегарань, загинули б в сутичках з поліцаями, аби ви потім знову привели до влади свого нового петю, або свого мішу, як чотири роки тому, в один тур, бо він гарно обіцяв, привели петю замість віті ?.
Деякі з вас навіть «не бачили» Свободівців на Майдані, та навіть не чули, щоб Свободівці там гинули.
Ну, звісно ж, головними майданівцями для вас були порошенки з кличко-ляшками, самонемічь, саакашвілі, згуладзе, деканоїдзе, сакварелідзе та купа інших донгадзе. А також дерев'янко, соболєв, муся наєм, лєщєнка, шабунін, та «звєзда» мордокниги ліза богуцькая.
Маєте якісь претензії до ВО Свободи ?
Спочатку, зверніться з своїми пропозиціями щось організувати до своїх лідерів ...

І коли влада Порошенко їх злякається — тоді й будете висловлювати свої претензії до інших.