Сьогодні в Арсенія Петровича Яценюка ювілей — рівно 2 роки, як він сидить на кріслі Прем'єр-міністра.

За ці два роки йому вдалося дійсно багато.
Під його керівництвом ріст нашої економіки займає ключові позиції у світових рейтингах. Експерти відзначають, що без нього нам не вдалося би досягнути такого прогресу у залученні іноземних інвестицій, сприянні розвитку українського бізнесу. Без нього не вдалося би прийняти таку чудову податкову реформу! Українські підприємці безмежно вдячні своєму прем'єру! Середній клас виростає на очах! А олігархи, через репресії з боку Авакова були змушені продати свій бізнес і втекти з України! Слава Яценюку!


Як наслідок високих темпів розвитку економіки, наша національна валюта посідає першу сходинку у світовому рейтингу стабільності національних валют! Більше того, в цьому рейтингу ми обійшли нашого одвічного ворога — Росію! Слава Яценюку!
Завдяки активній позиції Арсенія Петровича Україна стала житницею не тільки Європи, але й світу! У зв'язку з тими шаленими прибутками від експорту українських продуктів, ціни у вітчизняних супермаркетах на продукти знизилися у 2-3 рази! Через це в Україні зникли люди, яким не вистачає грошей на хліб та молоко. Тепер ці люди навіть можуть дозволити собі кілька раз на рік купити червону ікру! Слава Яценюку!
А найголовніший його успіх — це довіра і підтримка людей! Згідно останніх соцопитувань дії Прем'єр-міністра підтримують понад 70% українців, а рейтинг його політичної сили став рекордним для української політики і за 2 роки збільшився втричі — до 65%! Слава Яценюку!

Ця людина дійсно є незамінною для нас. Дивлячись на наші успіхи сусідні країни, такі як Румунія, Польща, Молдова, Угорщина та навіть Чехія вже беруть приклад Яценюка у впровадженні реформ, а міністрів з його уряду запрошують у свої країни впроваджувати подібні реформи.
ЄС ще минулого року, хоча цього ніхто не спрдівався, надав Україні безвізовий режим і вже надав нам план дій по вступу країни в ЄС! Не кажучи вже про те, що НАТО вже наступного року прийме нас до своїх лав!

І най-найголовніше! Від дії українських санкцій, через націоналізацію російських банків, бізнесу, через перекриття транзиту російського газу по території України, Росія зазнала катастрофічних економічних втрат. А як наслідок, вже цього року Путін змушений скоротити витрати на російську армію втричі! Через це обстріли з окупованих територій зупинились ще пів року тому і українська армія вже сьогодні готова звільнити не тільки Донбас, але й Крим!
Слава Яценюку!
Хєрою Слава!

6e06daa1a7-loh.jpg