5e4ee80b8a049.jpg

Сучасна політика відходить від дійсного життя. Вона перетворюється на явище коротких хаотичних емоційних імпульсів на поводу яких ідуть теперішні політичні лідери. Вони стають все більше заручниками фоловерів — емоційних активістів в соціальних мережах, які не розбираючись в елементарних законах життя генерують хаотичні безмістовні форми. Нагадую, що політика була створене зовсім не для того . ЇЇ призначення генерувати благо життя та кристалізовувати краще з кращого, знищуючи гірше.

Політика перестає бути раціональною площадкою, лабораторією для кристалізації загальнолюдських цінностей та конструювання особистого і загального блага. Вона перетворилась в технократичну сліпу машину, жорново ринкових страстей.

Політика забула власну ціль — генерувати благо, приструнюючи хаотичні початки дикої природи та людське невігластво; натомість вона підігрує їм вивільняючи дикі страсті та кроваві конфлікти в яких виграє тільки безжалісний ринок, збільшуючи власний кровавий капітал.

Незабувайте політики, що справжнє Ваше завдання , обуздуючи тваринні початки дикої людської природи конструювати життя по образу розумного початку, де сліпе богацтво не буде визначальним цензом на управління, а політикою займуться мудреці знаючі справжнє життя.

Хочеш стати політиком оволодій спочатку філософією, матірю наук, яка безперервно творила життя ще тисячі років до тебе, виводячи технологічні формули, змісти і форми , життєві цінності і загальнолюдське благо...