Раса — у фізичній антропології біологічний таксон виду «людина розумна». Вперше термін «раса» в значенні таксономічного поділу людства на види запропонував французький вчений і мандрівник Франсуа Берньє. Традиційно виділяються чотири великі раси: Біла, Жовта, Чорна, Червона. І ще неофіційно Синя раса, або правляча еліта «блакитної крові».

5e48e0d027895.jpg

Україна зі своєю своєрідною культурою, символікою та архетипом являється концептом, який вказує на те, що вона являється територіальним та духовним ядром білої раси. Консервативна Расова доктрина повинна видержуватись згідно територіального імперативу ; в кожного народу є своя рідна земля дарована звище. Кожний народ має своє місце та призначення, місію та принципи взаємодії , культуру, традиції. Нищення одного народу іншим являється порушенням балансу сил – кожний народ являється своєрідним органом в тілі людства з своєю специфікою та призначенням , расове змішання являється також порушенням вселенського закону.

Але для того, щоб піднятися на вищий рівень та розвіяти майю біологічного матеріалізму, не достатньо приписувати кожній расі містичну душу, своєрідний властивий лише їй «дух». При цьому ми в дійсності знову повертаємося до примітивної форми суспільства тотемістского типу. Як відомо, в таких суспільствах тотемом являється містична душа групи, клану або раси. Окремі члени цих товариств відчувають себе в своїй крові і в своєму житті лише втіленням колективної духовної сили, при відсутності слідів особистості. Якщо Тотемічна сила залишається в розчиненому і безособовому стані — це означає, що вона знаходиться на нижчому щаблі людського суспільства, на ступені, що межує з напівлюдським, тобто тваринним світом. Про це свідчить і те, що тотеми — містичні душі кланів — часто представляються у вигляді «духів» певної породи звірів.

Цей тип на духовному рівні відповідає «шляху предків» — pitri-yana індійської традиції, званому також шляхом Землі або Матері, послідовники якого після смерті повністю розчиняються в праплемені, в силу крові і раси, що вважаються єдиними, що володіють істинним буттям.

Однак цьому шляху протистоїть сонячний шлях або шлях богів — deva-yana — званий також арійським, північним, тоді як перший — шлях тотема – називають шляхом Півдня. Цей шлях ми також можемо назвати божественним, і вступивші на нього стають безсмертними, стають богами, і вони «йдуть, щоб більше не повернутися назад». Ці два протилежних типи служать ключем до нашої расової проблематики та утворення альтернативної її форми — Консервативного Расизму.