5e40cb2de0501.jpg

Військова Доктрина.

Війна складається з таких основних послідовних правильних етапів її ведення:

1 Світоглядницька війна – протистояння концепцій, ідеологій, релігій – базова бойова одиниця; віра, церкви , секти, філософські школи…

2 Культурна війна — протистояння традицій , культури, музики, театр (кіно)… — естрадні групи , фільми, ігри, документалістика, фестивалі, святкування. Створення альтернативної історії.

З Науково – технологічна – інноваційний шпіонаж та знищення або переманювання інтелектуального людського ресурсу.

4 Економічна – захоплення ресурсних та господарських активів, створення оперативно тактичних господарських структур захоплюючих ринки.

5 Структурно адміністративна – захоплення в посередництві підготовлених агентів державних та громадських постів.

6 Війна спецслужб – спецоперації по нейтралізації ведучого прошарку нації та розвиток агентурної сітки, робота здійснюється постійно не зважаючи на мирний чи військовий стан. Спецслужби працюють на всіх етапах війни.

7 Політична війна.

8 Інформаційна мережева війна – соціальні та інші інформаційні мережі.

9 Війна із застосування армії.

Українська Національна Армія майбутнього повинна являтись передусім інститутом громадянського патріотичного виховання та вишколу власних громадян, які являються кістяком нації – впорядкованого, організованого, розумного, озброєного народу, його несучим стержнем . Армія повинна культивувати дух любові до власної держави та навчати громадянина виховувати та захищати її. Армія повинна бути громадянською. Військова традиція являється базовим явищем дисциплінарного суспільства, яке являється єдино можливою платформою для успішного росту своєрідного етносу чи суспільства в цілому; через це проходили всі розвинуті суспільні утворення.

Українська Національна Армія в своїй основі має розприділяється на дві основні частини: Базову (УНСО) та Активну (ЗСУ). Базова та Активна Армії закріплені конституцією, статутом територіальної громади та іншим необхідним для інтеграції законодавством. Базова (УНСО) армія являє собою озброєну та боєздатну територіальну оборону, яка знаходиться на балансі територіальної громади та здійснює згідно військового кодексу оборону громади, а також у стані війни і цілу державу. Народ повинен бути озброєний і озброєний він може бути правильно тільки через територіальну оборону, де озброєні люди впорядковані, під присягою та військовим кодексом. Використав зброю не по призначенню і ти попадаєш під юрисдикцію військового трибуналу. Це дисциплінує народ та позволить його правильно та поступово озброїти.

Базова (УНСО) це 80% військово зобов'язаних, які проходять службу на місцях. Вони мають керівний склад та інструкторів, які раз у квартал проводять військовий збір, відпрацювання та тренування(Швейцарський варіант). Практично все призовне населення проходить службу у себе по місцю прописки. У Базовій Армії на забезпеченні громади тільки керівництво, інструктори, матеріальна та військова база. Військовий збір та навчання це відрядження у яке за свій рахунок ідуть, як роботодавці так і самі працівники.
Громадська або Базова(УНСО) УНА це легіони українських громад , де все дієздатне населення при зброї. Вони треновані, вони чітко знають, як діяти в ситуації захисту громади та країни. Базова (УНСО) застосовуються ще при присіканні правопорушень будь якого виду. Вводиться та затверджується кожною громадою спочатку військовий інструктор, надається йому службовий кодекс та приміщення . Потім він набирає першу десятку десятка , потім сотня, а потім уже і вся громада стає громадським військовим легіоном. Населення тренується та озброюється поступова, більшість населення в громаді буде виходити на військовий збір на два тижні в році, хтось рідше хтось частіше в залежності від займаної громадської військової посади.

Є така ймовірність, що розвиваючи тему Базової Армії, яка може в близькій перспективі повністю поглинути в себе таку структуру, як міністерство внутрішніх справ, де все забезпечення внутрішнього правопорядку буде здійснюватися Базовою (УНСО)Армією. Це економніше, професійніше, швидше, відповідальніше, зручніше… А чиновники будь якої громадської чи державної служби, які попались на хабарництві і які будуть знаходитись у військовому статусі, нестимуть відповідальність згідно військового кодексу, а це вже зовсім інша відповідальність, де велика крадіжка прирівнюється до національної зради… Ну звичайно що військовий кодекс та законодавство потрібно ще переформатувати, але зробивши правильно раз ми отримаємо порядок на багато десятків , а то й сотень років.

Державна або Активна(ЗСУ) УНА – високопрофесійна контрактна армія 20% від особового складу УНА. Активна(ЗСУ) високотехнологічна, професійна армія зі своєю науково-виробничою базою, високотехнологічним обладнанням, новітніми зразками озброєння, спецпідрозділами, розвідками, контрозвідками включаючи економічну та світоглядну системи безпеки…

Хочеш миру готуйся до війни. Війна триває завжди , хто добре підготовлений та оснащений той переможець. Заступивши на державну службу військового ти ступаєш в стан війни , яка має фази пасивної та активної форми; пасивна фаза – мирний громадянський період, де виключно відбуваються баталії спецслужб та іде відкрита економічна, культурно – цивілізаційна баталія , активна фаза це коли війна переходить у відкриту активну форму, тобто війна іде завжди і ніколи не переставала іти допоки існувало людство і чия нація це усвідомлює та добре підготовлена завжди являється переможцем та процвітає. Військова доктрина , яка тягнеться ще з прадавніх часів розглядає сильне укріплення власної території і основа укріплення спочатку базується на укріплення психології захисника, потім іде технологічне, інфраструктурне оснащення та військова інфраструктура.
Кожен громадянин з часом повинен бути підготовлений психологічно, організаційно, технологічно стати на захист свого краю. Наша базова військова доктрина – доктрина Запорозької Січі ; щось подібне реалізовано в Швейцарії , де захисником практично являється кожен громадянин чітко знаючий своє місце та організаційні дії. Наша доктрина в кінцевій формі зводиться до базової та активної армії. Базова армія це кожна територіальна громада в своїй структурі, як Січ. Активна армія це високотехнологічна професійна армія за контрактом.

Військові погляди :

— Війна триває завжди від коли існує людство.
— Війна має неперервний трафік .
— Війна має пасивну скритне протистояння ( економіка, культура, спорт, світогляд), та активну фазу відкрите військове протистояння.
- Переможець у війні зберігає расову , світоглядницьку, культурну, економічну та інші ідентифікації , які потім нав'язує переможеним людським організаціям.
— Передова війни в активній чи пасивній фазі завжди являлась світоглядницька конструкція ( ВІРА) чи концепція ( комунізм, фашизм, капіталізм, лібералізм)

Дуже важливо для держави визначити внутрішню та зовнішню військову доктрину; директиви прийняття рішення у випадку внутрішньої чи зовнішньої агресії; створити її для себе та виставити світу для ясності та розуміння, в цілях упередження від злих намірів. Доктрина полягає в цілковитій мілітаризації нації та створення ефективної армії з потужним виробничо- науковим потенціалом.