Для того, щоб скласти резюме, зараз не обов'язково відкривати Word та писати всю біографію про себе. Існують сервіси, за допомогою яких можна створити не зовсім стандартне більш сучасне та неформальне резюме.

1. CVMaker

Доступ: безкоштовна базова версія та преміум-версія за $16

Україномовна версія: є

Резюме в цьому сервісі буде доволі класичним. До стандартних пунктів на кшталт «Освіта», «Досвід роботи» і т. д. можна додати ще й додаткові розділи та самостійно їх назвати. У платній версії більше шаблонів та можна змінювати кольори та шрифти.

2. CV2you

Доступ: безкоштовна базова версія, та версія PRO за $4-10 на місяць

Україномовна версія: є

Доволі простий та зрозумілий онлайн конструктор резюме. Є безкоштовний простий шаблон з можливістю редагування стандартних пунктів, та декілька платних шаблонів у версії PRO. Готове резюме можна завантажити у форматі pdf, або поділитися на нього посиланням.

Презентуй себе красиво: сервіси складання резюме

3. Pathbrite

Доступ: безкоштовно

Україномовна версія: відсутня

Це платформа для візуалізації резюме та свого портфоліо. Тут ви створюєте свою власну персональну сторінку та додаєте сюди все найважливіше: текстові файли з прикладами робіт, рекомендаціями та сертифікатами, картинки, посилання на сайти та навіть відео. Підійде, якщо ви шукаєте роботу у творчій сфері.

Інші сервіси...