Диверсійна і саботажна діяльність проросійських «народних» депутатів України в рамках гібридної інформаційно-психологічної операції «Зближення» набула законодавчих обрисів.

5 вересня 2018 року Генеральним штабом Збройних Сил України було підписано наказ №299 «Про затвердження положення про кімнату традицій у Збройних Силах України» (дивись фото).

5e95f43eca4e8.jpg

Цим наказом у військах, нарешті, припинялася пострадянська маячня з «народознавчими світлицями» і так званими «інформаційними центрами» з незрозумілою нікому, окрім російських агентів впливу, воєнно-ідеологічною підготовкою українських військовослужбовців в стилі «дєдивоєвалі».

Головною ідеєю колишнього керівництва Генерального штабу у виданні наказу №299 було формування гордості за належність до ЗСУ, виду (роду) військ і військової частини, а також утвердження національних традицій, знання сучасного бойового шляху і героїчних вчинків військовослужбовців конкретного підрозділу.

Однак, на реалізацію цієї ідеї ГШ в міністерстві оборони завжди виділяли кошти за остаточним принципом. Оформлення «Кімнат традицій» лягало на плечі командирів. Посадовці, які відповідали за гуманітарну політику в міністерстві оборони вважали, що утвердження бойових традицій саме зараз – це не головне для армії, тому не надто й напружувалися фінансувати. Водночас, командири військових частин усвідомлювали важливість збереження набутих новітніх бойових традицій і створювали «Кімнати традицій» всупереч всьому, зокрема й відсутності належних коштів для їх оформлення.

В Україні, що перетворюється на країну #Какаяразніца, наратив бойового досвіду і традицій армії замінюється на законодавчому рівні на контрнаратив інформаційних центрів. Установка чітка і зрозуміла: головне вчасно змінити бірку на дверях казармених приміщень відповідно до вимог Статуту, щоб не було недоліків, а в інформаційні центри накласти побільше інформації, неважливо якої, головне тої, яку сприймає більшість.

Власне в таких «дрібницях» як внесення змін до статутів, видаючи їх за начебто якісь нововведення і криється «диявол», що цілеспрямовано і невпинно руйнує бойовий дух нашої армії.


5e95f48f63c27.jpg

Панове, перед вашими очима реалізується стратегія «маленьких кроків» до зближення з ворогом України, яка переходить в реальну тактику на «полі законодавчого бою». Маю припущення, що наступною фазою, за замислом інформаційно-психологічної операції, буде братання з ворогами, примирення з ними і їх амністія за допомогою «солдатських» чи «дисциплінарних» комітетів, які виникнуть в нашій армії за забаганкою нинішніх політичних керманичів.

Насамкінець, звертаюсь до вельмишановних Героїв України Михайла Забродського та Ігоря Герасименка: вас часом вороги України не захопили в полон у відповідному комітеті законодавчого органу країни?

Сердечно прошу вас вичислити те падло, яке підсунуло цю свиню в Статут і ліквідуйте, будь ласка, наслідки цієї диверсії.