Вже ні для кого не таємниця, що московські попи ще у 2014 році сприяли «зеленим чоловічкам» захопити АР Крим. Ховали для них зброю, благословляли на «праведні справи» вбивати кримчан, громадян України, за їх бажання жити на своїй українській землі. Так само чинять й на тимчасово-окупованій території Донецької та Луганської областей прихильники «русского мира» в рясах. Освячують зброю бойовиків, яка і стає інструментом для вбивств Українських вояків.

Найстрашніше те, що ця «чума в рясах» потихеньку розповзається по Україні.

Новина, яка прозвучала на всіх телеканал жахає своїми подробицями. 22 травня у с.Новоселица Попільнянського району Житомирської області місцевий мешканець з власної мисливської рушниці безпощадно вбив сімох учасників АТО, тих, хто ризикуючи своїм життям захищав нас від російської окупації.

Але найцікавіше сталося згодом. Керівник Житомирської єпархії РПЦ в Україні митрополит Никодим разом з Сергієм Грицаюком направили свого адвоката Марину Шолодько захищати вбивцю.

5ed90101d4d23.jpg

Ось вам і справжнє обличчя святих отців Московського патріархату. Їх ненависть до всього українського настільки сильна, що вони не зважають на всі церковні канони і захищають вбивць синів України.

Тепер робіть висновки, кому Ви руки цілуєте, до чиїх ікон поклоняєтесь, кому пожертви носите, які потім слугують зарплатнею адвокату, що захищає інтереси Російських церковників.

P.S. Всіх хто вболіває за Україну, не залежно від прихильності до діючої влади, ЗАКЛИКАЄМО відмовитись від послуг «російського адвоката» Марини Шолодько, яка за гроші продає Батьківщину, дозволяючи прихильникам «Руського миру» залишатись безкарними.