Здається, всім вже зрозуміло, що заяви продюсерки 1+1 Єремєєвої, про те, що українська не годиться для серйозних фільмів, а тільки для комедій, з'явився не тому, що вона дуже вже хотіла показати свій печерний шовінізм. Це була дуже недолуга (а що вони вміють нормально?) спроба якось прикрити фіговим листячком факт того, що весь свій непотріб 95 квартал та весь 1+1 знімають для продажу в росію (краще б вже не звизділи про «СНД», бо вживати ці три букви ще огидніше). А вислови «какаяразніза» та «ітакпоймут» завжди означають «давайтє по-русскі, других язиков я нє знаю». Та й будемо реалістами, англомовній аудиторії цей непотріб і даром не треба, шикарних фільмів та серіалів на 10 життів вже назнімали.

Так ось, стосовно цього в мене є питання. Виготовлення в 2019-20 роках фільмоподібної продукції спеціально для продажу в країні-агресорі — це не торгівля на крові? А Липецька фабрика, закрита більш як 5 років — це все ще вона? Торгівля?

Ну і трохи позитиву — оскільки своє лайно ці не дуже шановні товариші виробляють на язикє, україномовний контент і надалі залишається в середньому дуже якісним. Чому я, як російськомовний споживач цього контенту, дуже радий.