Вадім Новінський заявив, що зміг би привезти в столицю 1 млн людей, якби кошти дозволили. Перефразовуючи Архімеда можна сказати, «дайте мені купу грошей, і я переверну Землю»

Згадалося як декілька років тому ще за Порошенка коли у мене були лише три парафії я відвіз на хресну ходу в Київ три автобуси з парафіянами. Було б тоді у мене 33 парафії, то відвіз би 33 автобуси.

Секрет в тому, що тоді транспорт виділяли без питань, було б бажання. Один автобус дала РДА, другий народний депутат, а третій надала партія «Наш край».

Згадалися курйозні випадки. З сусіднього «московського» села парафіяни РПЦ з якихось причин не попали на свій автобус який їхав на Київ напередодні й попросилися до нас.

Ми їх записали в список, місця ще були та підібрали проїжджаючи через їхнє село. Й от вони радісно крокували столицею разом з нами й кричали «Слава Україні»!

Правий Вадік, все впирається в кошти й логістику. З грошима й дурень 2-3 млн привезе, а от ти спробуй без грошей, на голому ентузіазмі. От тоді й побачимо який ти крутий без бабла й чого варті твої РПЦшні «вєрующіє».