Там маленькие кажутся большими, Там толстенькие кажутся худыми, Там головы у всех, как у гигантов, А руки, как у лучших музыкантов. Там зеркала изогнуты, как блюдца, И все смеются, и все смеются, И все смеются. (с)

В столиці пройшов щорічний фестиваль шизофренії та брехні. Понад 55 000 зомбаків під керівництвом московських шкур пройшли вулицями міста. А оскільки це свято Брехні, то самі собі домалювали ще 300 000, ну а чого розмінюватися на дрібниці? Брехати так брехати!

На фото група зомбаків тримає плакат у якому просять князя Володимира захистити... від Вселенського патріарха! Найсмішніше, що саме вселенські патріархи й охрестили Київ на прохання князя Володимира, а Москви до речі тоді взагалі ще не існувало в природі.)))

Але остільки це свято Шизофренії, то саме сьогодні та саме на ході московських зомбаків це абсолютно «нормально». Хотів написати, якби у них був розум... Але якби у них був розум, честь чи совість, то вони б не брали участі в цьому щорічному фестивалі Шизофренії та Брехні й тікали б від РПЦ якомога далі.