Поки наша Національна збірна продовжує відстоювати честь та територіальну цілісність України — наші місцеві комерци та ділки у владі продовжують допомагати країні-агресору заради власної кишені.

Сьогодні я розповім вам про цікаву ситуацію, яка розгортається довкола «Сбербанка», того самого, ребрендованого «Сбербанка России».

Думаю ви чули, що йдуть спроби його купити? А знаєте хто? Розповідаю: аграрний магнат Андрій Веревський, екс-регіонал та мультимільйонер Віталій Хомутинник та екс-народнофронтівець Андрій Іванчук.

Ці ж люди, є фактичними власниками, кураторами та спонсорами депутатської групи «Довіра», яку в Парламенті називають «До Вєри», себто «До Веревського» і яка відома тим, що дуже часто голосує в унісон зі слугами працюючи страховкою. Так от:

Розрахунок на те, що «Довіра» продовжить давати необхідні голоси, а взамін, НБУ дасть дозвіл на купівлю... Ну, про російські зв'язки нинішнього Голови НБУ Шевченка — було відомо ще до його призначення. Хто забув — ось посилання: (https://news.rambler.ru/ukraine/44468325-mihail-delyagin-ustoit-li-zelenskiy-pod-natiskom-sorosyat-pri-naznachenii-glavy-natsbanka/)

Здавалося б — і що? Нехай продають. От тільки там, станом на зараз, лежать кредити нашої промисловості та Укрзалізниці! Себто продати зараз — означає зробити Державні та стратегічні підприємства заручниками трьох ушлих рішал.

За даними Телеґрам-каналу Pavlovskiy News (https://t.me/pavlovskynews/10269) першу спробу купівлі «Сбера» зірвано, та за даними з моїх джерел Веревський, Хомутинник та Іванчук — вже вигадали іншу схему через зміну у Законодавство, адже законних механізмів його купівлі — не існує, то ж, окрім всього іншого, це ще й виглядає як «подстава» перед нашими західними партнерами...

Тому, пильнуємо і слідкуймо за руками. Брудними руками.