«Хорошковський повернувся в Україну ще в травні і вже веде різноманітні перемовини від імені нової влади», — це не я сказав, це Сергій Лещенко у себе в Телеґрамі написав.

Я раніше писав про те, що йому виділено кабінет на Банковій, звідки, до речі, Зеленський передумав переїздити. Казав? Казав...

Лещенко пише, що «Блєндамєд» пропонує владі свої послуги в якості комунікатора по російському та американському напрямках. Що ж... Не здивований. І там і там у Хорошковського є солідні «підв'язки» в політичних істеблішментах. Чи піде на пропозицію Хорошковського Зеленський та його оточення? Побачимо. Хоча певні зрушення між ними вже є.

Наприклад найкорупційніший департамент «К» СБУ — очолює людина Хорошковського Іван Дерев'янко, паралельно з цим займаючи пост заступника Голови СБУ Баканова. І це тільки одна, найодіозніша особистість. А вона не одна...

Люди «Блєндамєда» з категорії «попроще» — також потяглися назад, в рідні стіни Володимирської 33. Можливо відчувають, що їх шеф також скоро заїде «на білому коні» в якийсь доволі високий державний кабінет? Побачимо, але тенденція тривожна.

Я казав один раз — повторю ще раз: призначення Хорошковського БУДЬ-КУДИ — означатиме зашквар страшніше за збереження Авакова на посаді Міністра внутрішніх справ.