Коли говорять «я пишаюся тим, що я українець», то це трішки не те слово.
Воно не передає суті явища. (Слушно зауважують, що пишатися можна лише своїми досягненнями, якщо вони дійсно реальні. Бо коли ти приписуєш собі несправжні заслуги, то це не гордість, а гординя. А до національності ти нічого не докладав. Та навіть іноземець, який вивчив українську мову в уже зрілому віці, та добився громадянства, коли так каже, то часто-густо має на увазі дещо інше.)
Правильніше говорити «мені подобається бути українцем», «бути українцем — дуже приємно», «я ловлю кайф від того, що я українець».
Україна — Тілець, а це знак насолоди і багатства. Тобто у нас тут такий собі філіал раю. (До речі, дуже традиційний образ в укр. літ.)
А Кавказ і Крим знаходяться в зоні дії знаку Скорпіон. Його називають протилежністю Тільця. Він символізує неспокій і «вечный напряг». Що не є добре.
Тому вихідці з Кавказу часто-густо просто п'яніють від України. Вони, звичайно, намагаються пояснити це собі й оточуючим прагматично: «Україна дала мені роботу, Україна дала мені жінку».
Але й тотальний 100-відсотковий «расслабон» Тільця — теж не дуже добре. Бо це як стан сильного алкогольного чи наркотичного сп'яніння: можна опинитися під парканом, отримати серйозну рану або врізатися на машині в дерево і навіть не помітити цього.
І ці знаки можуть черпати один в одного те, що кожному з них не вистачає. Скорпіон отримує спокій і задоволення, а Тілець — трохи неспокою, стимул до руху.
Тепер ви знаєте, чому Криму без України погано. І що тут роблять чиновники з Грузії.

***

Водолеи часто не находят различий между чёрным и белым, холодным и горячим, плохим и хорошим. Они готовы каждого встречного записать в свои друзья.
К дружбе Телец относится очень серьезно, случайные знакомые не могут являться настоящими друзьями. А Водолею, что бы сказать: «Привет, приятель» — понадобится не более пяти секунд. Такая скороспелая дружба вызывает подозрение у Тельца.
Водолей наслаждается пребыванием во Вчерашнем или Будущем Дне. Они намеренно решают быть в нереальности, когда им этого хочется. Вот почему Водолеев называют знаком Безумия.
Тельцы относятся к пространству с серьезностью и воспринимают происходящие по принципу Здесь и Сейчас. Для Тельцов и так хватает проблем в Настоящем, которые требуют решения.
Но у Тельца и Водолея всё же есть общая черта – упрямство.
Водолеи очень любят показывать свою значимость и смотреть на других с высоты своих облаков.
Тельцу придётся крепко держать Водолея в этой реальности.