Уявіть людину, яка сидить і їсть різноманітні сири
(згадуємо всі ці красиві італійські назви),
фрукти — рідні, помірно екзотичні та дуже екзотичні,
раків, креветки, омарів, лосося,
іншу рибку з овочевим гарніром і лимончиком
запиваючи то все коньяком зельтерской минералкою.
Як би ви назвали цю людину?
Гурман? Гурман.
Проклятый недобитый буржуй. Сча мы отберём у тебя твои ананасы.
А коли зайти з протилежного боку? Тобто зробити акцент на тому, не що людина їсть, а чого не їсть.
Ну бо після всього вище наведеного уже банально не влазить :) У мене б не влізло
Мясо.
Вегетаріанець ця людина. Таке гарне слово.
І от уже у гурмана «маскировка 80 левела» :)
Тому що у всіх в голові акцент на тому, чого він бідненький не їсть.
Заборонено йому. То він добровільно. Нащо ж так над собою знущатися.