РФ-ія якось геть не доганяє з ким вона зв'язалась в особі України. Думає, що як вони мають досвід протистояння зі США, то грають у вищій лізі й «нам не страшен серый волк». І все буде в тому ж стилі: сьогодні дружимо проти Гітлера, завтра холодна війна, післязавтра — «оттепель», наступного дня — імперія зла, сьогодні — «перестройка», завтра — «распад ссср — катастрофа». Одна «сплошная многоходовочка», в якій «перезагрузку» важко відрізнити від «перегрузки».
От тільки з Україною так не вийде. І не треба порівнювати можливості США та України. Ясно що в США більше ресурсів. Але вся заковика в способі вирішувати проблеми.
Як США вирішує проблеми?
- Проблема? Давайте зробимо її частиною нашого чудового хитрого плану.
А як проблеми вирішує Україна? Україна через них протискується. Пре напролом через проблему. І поки цей бульдозер через проблему не проїде — не зупиниться. Поки цей бугай не притисне до землі дурня ( який думав, що він тореадор і розмахував червоним прапором перед носом тварини, яка спокійно жувала травичку на пасовиську) так шоб роги дійшли до тої землі — не зупиниться.
Як майдан протиснувся крізь януковича.
Янукович правив доти, доки не позначив себе як проблему. І РФ існувала доти, доки не записалася в проблему для України.
КаРФаген буде зруйновано.
«Завтрак на границе» буде на спільному україно-китайському кордоні. Або україно-казахському. Чи на україно-американському. А шо? Може США зробить хід конем і оголосить північ Євразії заповідником на зразок Антарктиди. Під своїм патронатом.
Всяке може бути.