На моих глазах спорили огонь да лёд,
Кто кому судья и кто кому прервёт полёт...

А немає ні вогню, ні льоду. Є банальні комуняки.
Лєнін, сталін, брєжнєв, горбачов, кравчук, всі за ним – всі до одного слуги народу. Не комуніста ще не було. Як не комуняка, то його син. Так, це не узеленський придумав – слуга народу — це бренд з срср.

З мережі:
Выдвигаемый партией «Слуга народа» на внеочередных парламентских выборах в Верховную Раду (мажоритарный округ №64 в Житомирской области) коммунист Вячеслав Сигачов не является участником боевых действий, как утверждает вышеуказанная политсила.
https://antikor.com.ua/articles/312011-sluga_narod...

«Знакомьтесь: Алексей Кирющенко, режиссер и продюсер сериала „Слуга народа“. Живет в Москве. Между сезонами „Слуги“ снимал сериал „Между нами, девочками“ для канала „Россия“. Член команды Зе, активно занимается агитацией. Параллельно в России агитирует за коммунистическую партию российской федерации…»
https://politua.org/zona-russkogo-mira/62591-koman.

Тобто це наслідкове.

5d24978168416.jpg

Тексти з мережі…
Моя знайома. Живе в Іспанії. Два місяці топила за слугу так, що ззаду неї дим йшов. Зараз включає дурака. Нижче фрагмент переписки на її сторінці у FB (стиль і орфографія учасників переписки збережені):
Хто реально мені розкаже ситуацію на Україні! Як життя?
— А як життя НА Іспанії?
приїжджайте та й подивитеся )!
— а правильно в Україні? можу допускати помилки звичайно..чи ти мене так підколюєш? Можу хіба тільки в гості
— Марія зараз тихий ужас .... Повір , 2015 був казкою
— як це? це не реально назад в союз. У нас такої ненависті між людьми як в Україні немає і Слава Богу, напевно тому, що люди захищені діючим законом! А вреші ти можеш приїхати і побачити все на власні очі!

Ось така умнічка. В неї все захищено законом. Але якого пса ти, зі своєї захищеної законом Іспанії, два місяці включала доктора гебельса? Аж поЗеленіла вся від захвату. А тепер така невинна – як там ситуація на Україні? Приїжджайте й подивіться як я тут живу захищена законом..
Ще один знайомий. Той вже з Луцька. Два місяці по триста постів в день, всі — зе форева. Схуд наполовину. Кожну свою фотку через зелений фільтр у фотошопі пропускав. Навіть на фотки котів значок зе вішав. Тепер затих як мишка. Постить котиків і комп'ютерні ігри. Ніби ніколи політикою й не цікавився.. Гандон? Однозначно.

Ось такі українці. Яке їхало, таке саме їхало. Ніколи не скаже – я був дурний/на на всю голову, люди, вибачте. Ніт. Буде брехати до кінця.

5d2497c749a21.jpg

Нам ли, под надзором век коротать -
Наше дело путать следы..

А шо українські комуняки? А шо з ними станеться – кожен вибрав свою дорогу. Леонід данилович, віктор андрійович, вітя бєшєний, Петро Олексійович, ігор валерійович.. В вибори бавляться. В огонь и лёд.
Петро Олексійович ніби й мав шанс вирватися з лав кпсс, але чи не зміг, чи не хотів.. — до свиданья, наш ласковый мишка, возвращайся в свой сказочный лес
Ігор валерійович, швидше за все виїде на пмж в гамерицький край. Не хоче, але поїде. Добрі люди з Москви передали його досьє секретного співробітника вчк — американським добрим людям з ЦРУ. А там люди добрі, але до закону відносяться серйозніше ніж навіть в Іспаніїї. Так шо певно поїде. Зразу за дмитром васильовичом. Ще б степана ільковича з собою потягнули і ту збиту льотчицю на яку степан ількович шапку натягував, але то надто дрібні сексоти – нашо гамериканцям те сміття…

5d2497f6981fb.jpg

Коли в Україні люди будуть захищені законом хоча б так, як в Іспанії? Коли перестануть вибирати ідіотів-комуністів. Яка політсила серед учасників перегонів не комуністи? Це не важко – вона там одна така. Називається Голос.

Я в когось читав – найкраще жити на березі океану — тоді ідіоти тільки з трьох сторін. Щось у цьому є…

А над этим всем, ветер поднимал свой флаг
Выше всех вершин. Вот так

5d249835951a1.jpg