Порівняйте дві новини, які вишли майже у один день:

Сьогодні, 1 серпня, аби нагадати світу про жіночу красу, вродливі черкащанки зібралися на Соборній площі. Про це повідомляє кореспондент Zmi.ck.ua. «День жіночності у цей день відзначають 200 містах в 21 країні світу. http://zmi.ck.ua/sotsium/krasun-che...

Що??????? Жінки пропагують жіночність?? Жіночність повинні пропагувать чоловіки! Вірніше хлопці. Так вважають Меган Фокс і Лів Шрайбер.

Меган Фокс вирядила свого сина Ноа Шеннон Грін у платтячко принцеси Ельзи з Фроузен. А Лів Шрайбер — свого сина Кая у костюм Харлі Квін, коханки Джокера із фільмів про Бетмена. Деякі мешканці Інстаграму почали заїкатись про те, що негарно хлопчиків вдягать у дівчачі платтячка, або хоча б не у костюми жінок з „не дуже високими моральними стандартами“.

Але Яху Ньюс було безапеляційним — вони повідомляють про факт всесвітнього руху, який поширюється і заохочує хлопчиків і дівчаток не звертать увагу на гендерні стереотипи у одязі (a growing movement trying to encourage boys and girls to overlook traditional gender stereotypes when it comes to the way they dress), як про щось позитивне.

https://ca.style.yahoo.com/yes-mega...

Молюся за Черкаси і тамтешніх красунь. Сподіваюсь, що у цьому нашому славному місті жодній красуні ніколи не прийде у макитру вдягать своїх синів у костюми проституток, або навіть принцес.

А починалось все з чого? Правильно, прайд-парадів.

https://www.facebook.com/notes/mykola-skyba/%D0%BA...