Вчора, на урочистому прийомі з нагоди Дня Незалежності Президент як завжди, зробив гучну промову: він запросив в зону ООС, на Донбас, в Авдіївку послів усіх країн.

Щоб вони на власні очі побачили, від чого та від кого українська армія захистила свій народ.
Президент ще раз вибачився за нездійсненну обіцянку закінчити війну швидко. Бо звичайно, ніхто тоді на далекому початку 2014 року ще не знав, що Росія застосує проти нас свою регулярну окупаційну армію.
В цей день зранку мені написали хлопці, які тільки що приїхали з нульовки, сказавши, що вони із захватом оцінили достойний вчинок свого Верховного Головнокомандувача. Їх слова я передав в цей же день нашому Президенту.

Перша Леді, Марина Анатоліївна була в цей день неймовірна гарною.
Впевнений, що її підтримка, як дружини, дозволяє Президенту ніколи не здаватися.

Патріарх Філарет. Цій легендарній постаті, яка кинула виклик КГБшній РПЦ, побажав міцного здоров'я та спільної перемоги восени, Україна повинна отримати Томос.
На параді, під час промови Президент сказав:
«Не може бути вільним тіло, коли душа – в полоні. Нехай сьогодні нас почують у Константинополі, в Москві та Ватикані. Ми маємо твердий намір розрубати останній вузол, яким імперія відчайдушно намагається нас прив'язати до себе.
Ми сповнені рішучості покласти край протиприродному та неканонічному перебуванню вагомої частини нашої православної спільноти у залежності від російської церкви. Церкви, яка освячує гібридну війну Путіна проти України, яка день і ніч молиться за російську владу і за військо – теж російське.»

Також подякував Василю Грицаку та співробітникам СБУ за неймовірну працю, яку вони роблять для захисту кожного з нас. Вони справжні Герої.

За чотири роки в умовах війни, Президент Порошенко зміг реформувати армію, об'єднати увесь світ в підтримку нашої держави, не дозволивши ворогу зруйнувати Україну.
Вчора кожен побачив, хто є справжнім лідером України.
Хто є Головнокомандувачем армії, яка на його вітання «Слава Україні!», відповідає з гордістю «Героям слава!».
Хай наших ворогів корчить, як чортів від ладану.

5b8140b058fb1.jpg

5b8140b8192ed.jpg5b8140bf52509.jpg

5b8140c317627.jpg

5b8140c769687.jpg

5b8140e0970b5.jpg