Моїсей Марковіч..
(Сорок лет без води всьо идут верблюды...)

Лютий 2021

Век другой, другие птицы, а у птиц другие песни...
Я любил бы их, быть может, если б мне другие уши..

602faed0783ad.jpg

Народ і партія єдині — писали колись коммі на всьому до чого могли дотягнутися. Потім партія офіційно назвала себе илітою, а народ дурними ніщебродами. Конгеніально. Тепер вже не єдині? Я все вірно розумію?
Саме час переходити на наступний рівень — тре офіційно, через Конституцію, відмінити Юстицію. Плюс на всьо ліцо — нема Юстиції, то автоматом стає непотрібною амністія капіталу. Чистий тобі профіт.. Потім — нах і саму Конституцію, як таку що втратила сенс. Призедент може сміливо розказувати — ми єдина країна в світі, що досягла еталонного феодалізму...
***

Илітний чиновник любить розказати посполитим — а ви знаєте, от я часто буваю в Ізраїлю, так шоб ви собі знали... ми поруч не стоїмо з цією країною... В цьому місці посполитий мав би почути нєізгладімий встид за свою відсталу країну. І він дійсно відчуває себе за то дуже винуватим. Мабуть.. Інакше чому він не скаже — а ви в курсі, пане илітний чиновник, що в Ізраїлю якщо й краще, то тільки тому, що ви Д'біл? Бо то ви нею керуєте вже тридцять років. І був би правий — бо причини цього — «трідцать лєт без урожаю» є всього дві. Або чиновник дійсно Д'біл, або краде нон стоп. Або/або..
***

Иліта мала мощний аргумент — тре 40 років ходити за моїсейом бо інакше ніяк. А тут раптом доперла, що то лише десять років залишилось. Тридцять вже ходять... Бля шо дєлать???
Срочно!!! Міняєм концепцію — сорок років недостатньо. Тре п'ятдесят мінімум. Потім пролонгуєм якшошо..
***

Зараз Andy внизу напише — Майк, если отменить Конституцию, то у правительства сразу станет скучное лицо и ему никто денег не даст...
Бля — точно ж не дадуть. Ну... але... можна, наприклад, пару пам'ятників продати. В Харкові пам'ятник Шевченку думаю канадійці б купили — він класний, У Львові Міцкевич стоїть нахрєн нікому не потрібний — тілько місце зря займає, а на його місці якраз би яка девятієтажка влізла. Думаю поляки б його з радістю забрали. Дюка в Одесі можна в Сиктивкар спробувати... От в Києві нема шо продавати.. Ту хуйню на Євбазі навіть в сомалі не куплять.. Бля — от я тормоз — Вікторію Лавровну можна ж на металобрухт... Та нє — реально тормоз — як я міг про Володимира забути. Його ж можна продати одному владіміру — вєрняково купить... йому Онвамнєдімон вже давно казав шо вони схожі з тим пам'ятником як сінайські близнюки..
***

Нє то треба щось робити — бо та Конституція не дає нам стати єдиною державою в світі...
А так би без неї класно було. Слідом можна освіту відмінити. Все одно то одна показуха. Університет за п'ять років не може навчити свого студента писати без помилок — то нормально? Перейменувати ті університети назад в бурси... і закрити нахрєн. А потім — на дерева.. Такий веде собі поволі моїсей маркович посполитих 56й рік вздовж по Хрещатику — а ми в нього бананами з дерева.. Прикольно ж.. Бля — в нас не ростуть банани...? Та шо ж за непруха така сьогодні..

..........................................................

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

602fafd672792.jpg

Стояла липнева спека. Спиною, обпалюючи тільки позавчора зроблене тату, текли солоні струмені поту. Але Юґа терпів, бо тішився своїй першій наколці, як молодий ульянов-лєнін, знайомству з фанею каплан. Спершу, по його задумці — це мав би бути молодий зенненхунд з підписом: You will get both - and war, and shame! Мав би, але в салоні все перегралося. Кольщик Льоша, вислухавши ідею, якось так скривися без особливого захвату, та й за гугл-перекладач Юґа не був стовідсотково впевнений. Тому малюнок вирішили зробити інший — відтінений меч з терезами, що ніби висів у повітрі на фоні щита з зображеною на ньому похмурою будівлею у вигляді літери Е. Все це обрамлене вінком з дубового листя, по краю якого рекурсією йшов напис: ...Dyed Lukyan - кто не был тот будет, кто был нє забудет...Нижче, на фоні сонця, що встає над морем, арамейською було написано: Кавалер ложі густопсових тер'єрів. Але Юґа цього не знав і був переконаний, що там написано: Масоны уходят за Северное море...