Ыліта..
(fake it till you make it..?)

Лютий 2021

Повний місяць — наше сонце..


601f0b50c253b.jpg

Коли янек виграв вибори, я сказав – о, який прикольний персонаж.. чим більше Fuck Up"ів він виродить — тим млосніше себе відчуватиме його оточення. Всі накрадуть, а сидіти буде він. Як — геній Fuck Up..
Ти подумав і навіть захотів написати внизу: ой — всьо там в нього рівно з баблом... йому там в росії не зле... ? Напиши..
Але не забудь — на россії крымль вирішує кому і скільки бабла можна мати... Помінятися з янеком місцями не хочеш..?

Подивився в Стерненка пару відосіків про азірова. Подумав — кого воно мені нагадує своєю калічною посмішкою? Старого педофіла, чи хвору на сифіліс стару жабу... Не бачив в реалі ні те, ні інше — тому визначитись було важко. Єдине, що не нагадує так це — здорову нормальну людину..
***

Зрозумів на що схожа сучасна россія... На потовчену бабушку з кружкою пивасіка. Ту, що (...в плаще и в синяках...).
Розуміючи, що вже немічна і нікому нах не потрібна, старається заразити всіх, до кого зможе дотягнутися... При цьому ще й пробує фліртувати, прикриваючи "бруліками" (у вигляді маєтків своїх чиновників) місце де колись був ніс...
Хочеш написати — там внизу: россія мосчноє гасударство...? Напиши.
Знаєш де купив і оформив на жінку квартиру друг медветчука? В районі — Хамовнікі. Знаєш як називається квартал? "Knightsbridge Private Park". Ні не — "Утро стрелецкой казни", а саме — "Knightsbridge Private Park"..
А знаєш як називаються будинки кварталу? Ні не "Рюрік- Аблязов", "Бонч-Бруєвіч", "Потьомкін-Валуєв" і "Лєйба-Бронштейн". Вони чомусь називаються — "Виндзор", "Стюарт", "Ланкастер",“Тюдор"...
З чого б це..? Мосчноє гасударство? Чи може таки калічний флірт? Тобто таки — бабушка, в плаще и в синяках, попивает пиво и косит игриво, завлекая старика в очках….?
***

Прикололо, як нєхто рабіновіч пробував заспівати... Пробував чомусь — "Вставай страна агромная"... Репутаційно нагадував азірова на сцені першого Майдану.
Було враження, що вони були готові ще й станцювати "гопака", потім "камарінского"і на довершення "а ми тую червону калину"затягти...
Було видно — поцани відчули, що якось непомітно для себе, опинилися в кроці від лінії за якою ыліта трансформується в ніщєбродов...
І ось цей ылітний ансамбль пєсні і пляскі имени бонч-бруевича тягне тебе в російський рай? Пропонуючи тобі, паралельно провести їм амністію капіталу..? Аргументуючи тобі це тим, що — ти ж не більшовик...?
Не знаєш що відповісти? Кажи те, що логічно. Пацани, не плутайте бізнес з чиновниками, єдиний "бізнес" яких — це хабарі. Бізнесу амністія не потрібна, а всім чиновникам давно пора в "Ланкастер". Той, що в Хамовніках. Гроші накрадені краще залишити тут. З чисто патріотичних міркувань (а вони постійно акцентують які вони патріоти). Чому тут? Бо там в них все одно все заберуть. Як в янека. Тобто нічого особистого — чистий тобі патріотизм..
***

Як би то так зробити, щоб багато поширень не було.. Прийдеться таки про Пороха написати. Колись, перед виборами, пропонував йому за 50 зелених штук зробити так, що все в нього буде рівно. Або не почув..., а можливо таки дійсно жадібний... Хоча просрав стільки на вітер... Але менше з тим. До Пороха, як бізнесмена, немає жодного запитання. Мені і знати нецікаво як він приватизував свою фабрику. Я бачу результат — вона видає продукцію, яка має попит. Тре амністію капіталу — та взагалі хоч вже. То не обленерго.
От до Пороха як політика.. Блін — ну не западло потратити стільки бабла. щоб в Історію увійти як політик, найвище досягнення якого — програв вибори зеленому клоуну...

Вова не тішся — як увійдеш в Історію ти — навіть уявляти не хочу..)))))


Прочитай це:
M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

601f0cba7f20e.jpg